OnePlus 13 Hepsiburada'dan alınır mı?

Resmi satıcısı problem olmaz yorumlarda mevcut bu arada bu cihaz amiral gemisinde en çok hoşuma giden cihaz, fiyatı da fena değil.

@erenforsakeN @Taha2008 satın alım aşamasında nf bilişim diyor. resmi distribütör mü acaba ?
Satın alım kısmında NF Bilişim demiyor hocam ben satın alım kısmına girince hala OnePlus Türkiye üzerinden devam edebiliyorum. NF Bilişim farklı bir satıcı olarak gözüküyor, satın alırken satıcı değiştirmediğinizden emin misiniz ?

@erenforsakeN alışverişi tamamla dediğimde ön bilgilendirme formunda yazıyor
Evet hocam haklıymışsınız, normalde NF Bilişim farklı bir satıcı olarak gözükse de OnePlus Türkiye'den alınsa da yine de ön bilgilendirmede NF yazıyor. Değişik gerçekten, muhtemelen dediğiniz gibi distribütör falanlar. Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum ürünün değerlendirmelerine bakıldığında değerlendiren kişilerin neredeyse hepsinde NF Bilişim yazıyor zaten.

Evet hocam haklıymışsınız, normalde NF Bilişim farklı bir satıcı olarak gözükse de OnePlus Türkiye'den alınsa da yine de ön bilgilendirmede NF yazıyor. Değişik gerçekten, muhtemelen dediğiniz gibi distribütör falanlar. Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum ürünün değerlendirmelerine bakıldığında değerlendiren kişilerin neredeyse hepsinde NF Bilişim yazıyor zaten.
muhtemelen sorun olmaz ama aklıma yatmadı. teşekkür ettim ilginiz için

Geri
Yukarı