OnePlus 5 vs Xiaomi Mi6 vs ZTE Nubia Z17

Necati55

Hectopat
Daha fazla  
  • OnePlus 5 (8 GB Ram Version)
  • Xiaomi Mi6
  • ZTE Nubia Z17

Sizce kamera, ses, performans bakımından en iyi telefon hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
OnePlus 5 ciddi düzeyde iyi bir telefon. Arayüz bakımından da bir tık önde diyebilirim, şahsi tercihim OnePlus 5 olurdu.

ZTE modeli ülkemizde yok diye biliyorum. Varsa fiyatı ne kadar?
OnePlus 5 2500 TL, Xiaomi MI 6 ise 2000 TL. Arada 500 TL verecek kadar fark hiç yok. Ki zaten topu topu bu piyasada 5 tane telefon üreten, daha birkaç yıldır piyasada olan ve hep Oppo ile Vivo'nun yanında BBK sürekli ona üvey evlat muamelesi gibi bir tutum sergilemişken, ben 2500 TL'ye OnePlus 5 almazdım. Kişisel tercihim MI 6 olurdu. Ki MI 5S bile iş görür. MI 5S 1200-1300 TL iken, bence 700-800 TL daha fazla verip de MI 6 alınmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
ZTE modeli ülkemizde yok diye biliyorum. Varsa fiyatı ne kadar?
OnePlus 5 2500 TL, Xiaomi MI 6 ise 2000 TL. Arada 500 TL verecek kadar fark hiç yok. Ki zaten topu topu bu piyasada 5 tane telefon üreten, daha birkaç yıldır piyasada olan ve hep Oppo ile Vivo'nun yanında BBK sürekli ona üvey evlat muamelesi gibi bir tutum sergilemişken, ben 2500 TL'ye OnePlus 5 almazdım. Kişisel tercihim MI 6 olurdu. Ki MI 5S bile iş görür. MI 5S 1200-1300 TL iken, bence 700-800 TL daha fazla verip de MI 6 alınmaz.
Var Facebook gruplarında ama ithalatçı garantili değil. Satıcılar ürğnlerinin arkasında yanlış hatırlamıyosam 2000 ₺ falandı grupta OnePlus 5 ,1750 ₺ ZTE , Xiaomi 1680 ₺'di diye hatırlıyorum yanlışsa özür dilerim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı