Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.079 Çözümler 8 19 Mart 2023 #11 Gusein dedi: Ama bence kaçırnmayın derim. Cidden aşırı güzel geldi bana. Genişletmek için tıkla... Rengi falan güzelde reload atma animasyonu falan olsa daha güzel olurdu sanki. Belki asil yağmacı falan gelir diye almıyorum oniyi.
Gusein dedi: Ama bence kaçırnmayın derim. Cidden aşırı güzel geldi bana. Genişletmek için tıkla... Rengi falan güzelde reload atma animasyonu falan olsa daha güzel olurdu sanki. Belki asil yağmacı falan gelir diye almıyorum oniyi.
Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 19 Mart 2023 #12 Eldrithc dedi: Rengi falan güzelde reload atma animasyonu falan olsa daha güzel olurdu sanki. Belki asil yağmacı falan gelir diye almıyorum oniyi. Genişletmek için tıkla... Asil ve yağmacı oniden daha güzeller. Bence de bekleyin.
Eldrithc dedi: Rengi falan güzelde reload atma animasyonu falan olsa daha güzel olurdu sanki. Belki asil yağmacı falan gelir diye almıyorum oniyi. Genişletmek için tıkla... Asil ve yağmacı oniden daha güzeller. Bence de bekleyin.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.079 Çözümler 8 20 Mart 2023 #13 Gusein dedi: Asil ve yağmacı oniden daha güzeller. Bence de bekleyin. Genişletmek için tıkla... Asil 950 vpye gelmişti keşke alsaydım. Gelirse alırım artık. Işık muhafızlarıda hoşuma gitti. Gusein dedi: Asil ve yağmacı oniden daha güzeller. Bence de bekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam yağmacı gelmiş sizce alsam mı yoksa asıl falan mı beklesem? Dosya Ekleri Screenshot_2023-03-20-13-47-14-905_dev.vasc.vshop.jpg 42,3 KB · Görüntüleme: 26 Screenshot_2023-03-20-13-47-12-518_dev.vasc.vshop.jpg 40,6 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleme: 20 Mart 2023
Gusein dedi: Asil ve yağmacı oniden daha güzeller. Bence de bekleyin. Genişletmek için tıkla... Asil 950 vpye gelmişti keşke alsaydım. Gelirse alırım artık. Işık muhafızlarıda hoşuma gitti. Gusein dedi: Asil ve yağmacı oniden daha güzeller. Bence de bekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam yağmacı gelmiş sizce alsam mı yoksa asıl falan mı beklesem?