Onikuma K10 Pro kulaklık alınır mı?

Bütçe
500

TermiNetör

Decapat
Daha fazla  
Onikuma K10 Pro almayı düşünüyorum. Arkadaşlar 500 TL bütçem var. 25-30 dk boyunca araştırma yaptım aklıma yatan en iyi kulaklık bu oldu. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Onikuma K10 Pro almayı düşünüyorum. Arkadaşlar 500 TL bütçem var. 25-30 dk boyunca araştırma yaptım aklıma yatan en iyi kulaklık bu oldu. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Kulak içi bir kulaklık alın hocam. Bundan kat kat daha iyi performans verir. Mikrofon önemli değilse tabii.

Kulak içi bir kulaklık alın hocam. Bundan kat kat daha iyi performans verir. Mikrofon önemli değilse tabii.

Hocam benim ama harici bir mikrofonum yok ve hoporlerim de yok monitörün hoporlüğünüde kullanmak istemiyorum.

Ya da 500 TL'ye güzel bir kulaklık önerir misiniz? Bildğiniz varsa.

Hocam benim ama harici bir mikrofonum yok ve hoporlerim de yok monitörün hoporlüğünüde kullanmak istemiyorum.

Ya da 500 TL'ye güzel bir kulaklık önerir misiniz? Bildğiniz varsa.
GameNote markasına bakabilirsiniz.

Hocam bilmediğim marka almak istemiyorum bu kafama çok yattı çoğu kişide beğenmiş yorumlarda öyle yazıyor
Hocam yanlış anlamayın, bilmediğim marka diyorsunuz ama bildiğiniz marka da Onikuma yani. GameNote'da bu forumda baya önerilir.

Hocam yanlış anlamayın, bilmediğim marka diyorsunuz ama bildiğiniz marka da Onikuma yani. Gamenote'da bu forumda bayağı önerilir.

Hocam Ben yine de Kendi Bildiğimi Alacağım Beğenmez İsem iade Ederim

Hocam yanlış anlamayın, bilmediğim marka diyorsunuz ama bildiğiniz marka da onikuma yani. Gamenote'da bu forumda bayağı önerilir.

Hocam bana Gamenote'nin 500 TL'lik gürültü engellemeli 20KHz olan bir kulaklığını önerir misiniz?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı