Dil bölümü okuyorum lise de. Şu anlık hiç girmiyorum ama girersem Almanca ve İngilizce derslerine girerim çünkü diğer sözel dersler aşırı kolay.
Evet soru başlıktaki gibi, çoğu kişi hayır diyor ama ben arada güzel verim alıyorum bazen de hiç anlamıyorum.
Bir de size sorayım. ortaokul, lise, üniversite fark etmez.
Bir insana şunu yapma dersen yapar. Ters psikoloji oluyor bu. Arkadaş da kendi kendine ders dışı şeylere girmek yok diyor, sonra merak edip giriyor.Bu dersin verimsiz olmasından kaynaklı değil, kendinden kaynaklı.
Bunu kastediyorum ama dersler sıkıcıymış. Bu da verimsizliğe yol açıyormuş.
Aynı sınav mevzusu gibi. Kimse çalışmayıp boş boş oturuyor, devamında dersler verimsiz oluyor. Oohh ne güzel dünya!
Hocanın pixel pixel yüzünü ve ekranını izlerken milyarlara çıkan ping ile bir ders işleyebiliyor isen buyur kardeşim birlikte ders işleyelim.Hiç kendinizi kandırmayın. Verim alamıyorum diyenlerin çoğu, Alt + Tab atıp Sosyal'de takılıyor, oyun oynuyor. Birbirimizi kandırmayalım hiç.
Güzelce dersi dinleyin, çat pat verim alırsınız hiç olmazsa.
Pingin milyarlara çıkıyorsa o internetinin sorunu. ISS ile görüşüp çözersen olur biter. Hocanın kamerası da 4K Ultra HD olacak diye bir şey yok. 480p kamerası ile hocayı izlesen ne olur yani?Hocanın pixel pixel yüzünü ve ekranını izlerken milyarlara çıkan ping ile bir ders işleyebiliyor isen buyur kardeşim birlikte ders işleyelim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.