Online derste kendini komik sanan tipler

Hocam kapatabiliyorsunuz fakat hoca size soru çözdürürken cevabı işaretlemenizi istiyor veya matematik dersinde problemi çözmeyi istiyor. Mikrofon olayı da aynı cevabı söylemek için lazım.
Senin kapatmandan bahsetmiyorum. O zaten sende. Hoca kapatacak. Sen istesen de açamayacaksın. Yetki diyorum.

İsterse hoca başta herkesi açık tutar. Cins iş yapan adamın yetkisini alır. İsterse herkesin yetkisini alır, söz hakkı isteyene verir yetkiyi. İşi bitince yine alır.

Senin kapatmandan bahsetmiyorum. O zaten sende. Hoca kapatacak. Sen istesen de açamayacaksın. Yetki diyorum.

İsterse hoca başta herkesi açık tutar. Cins iş yapan adamın yetkisini alır. İsterse herkesin yetkisini alır, söz hakkı isteyene verir yetkiyi. İşi bitince yine alır?

Evet doğrudur bunu hocalarında iyi kullanması lazım. Yaşlı bir öğretmenimiz dersi 18 dk geç başlatmıştı unuttu diye. Uygulamayı kullanmayı bilen hocalar olması lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı