Online eğitim için dört bir yandan tag oluşturdu!

Okulla gelmenin zorunlu olması her zaman bir hataydı. Koronadan önce de hataydı şimdi de hata. Okumak isteyen adam zaten geliyor. Aile zoru ile okula gelenlerin çilesini biz okumak isteyenler çekiyoruz. Yok derste aklınca dersi sabote etmeye çalışması, artist artist hareketler falan falan zaten hepimiz biliyoruz. Bizim sınıfta 3-4 tane böyle tip var ilk gün sadece geldiler ve ondan beri gelmiyorlar. Onlar olmadığı zaman dersler çok daha verimli geçiyor hocanın dakika da bir dur oğlum maskeni tak olum falan demesine gerek kalmıyor. 9. sınıfta böyle kişiler büyüyünce akıllanır diyordum da 12. sınıfa geldim ve hala aynılar. Neyse biraz konudan saptım fakat Online eğitim verimsiz geçiyor. Yüz yüze eğitimi asla tutmuyor. Bence yüz yüze eğitim devam etmeli fakat şu anki önlemlerle en fazla 1 Ay'a uzaktan eğitime geçilir. Yani bizim bir orta ayarımız yok. Ya tam kapatıyoruz ya tam açıyoruz. Açtığımız zamanda " Allah'ın izniyle bir şey olmaz" kafasında okulları açıyoruz.

Doktora gidip araçta midem bulanıyor demen yeterliydi, yazardı bir hap.

Gittin mi de bunu söylüyorsun? Bir de gülücük atıyorlar, bahanaye bak

Aynen kardeş bahane. 6 yıldır keyfimden gidiyorum ya doktora.
Sanki gözüyle görmüşde "bahane" diyor.
Bir de çok bilmiş gibi "hap yazar" diyorsun. Daha bunun EEG ve Mr'ı var. Bir hapla işler çözülmez.
Mide bulantısı da normal değil bir tür epilepsi rahatsızlığı.
Ve unutmadan söyleyeyim güneş altında azıcık kalsam midem bulanmaya başlıyor

Son düzenleme:
Kazanamamışsın zaten sorun yok.

Gerçekten korktukları için mi istiyorlar kapatılmasını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…