Online eğitim için dört bir yandan tag oluşturdu!

Okullar açıldı zaten. Genelleme yapmayı bıraksanız artık? Evinde gerçekten yaşlı insanlar olan öğrenciler var ve her öğrenci bir taşıyıcı. Okullara devam edilecekse gerekli tedbirler alınıp edilmeli.

Arkadaşlar herkes el birliği ile okullar açılsın demedi bunu başından beri istemeyenlerde vardı haberiniz vardır umarım.
Bende açılmasının taraftarıydım şahsen fakat kardeşimin kantinde o sırayı ve sınıfta kimsenin maske takmamasını anlatana kadar.

Burada yine ilgili bakanlıkların gerekli şartları sağlaması gerekli. Belli nedenlerden dolayı okula gitmemek için düzenleme yapılmalı ve kolaylık sağlanmalı.
Okullar açık kalmalı.

Yok yok genelleme yapmaya devam. Ne gerek var ya beş parmağın beşi bir ya.

Okullardan ve derslerin çoğundan nefret eden bir kişi olarak kapanmasın diyorum. Zira bir kere daha ortalamam düşük gelirse geleceğim kararır.

Okullardan ve derslerin çoğundan nefret eden bir kişi olarak kapanmasın diyorum. Zira bir kere daha ortalamam düşük gelirse geleceğim kararır.
Uzaktan eğitim eğitim değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…