Online farklı konsept oyun önerisi

Darneluin

Kilopat
Yer
UK
Mevcut TOP 5 oyun listem,

1. DayZ
  2. H1Z1
  3. Rust
  4. CS:GO
  5. ESO
Şu an için oyun platformun da güzel oyunlar mevcut değil, bu oyunları oynamaktan bıktığım için farklı oyun önerebilecek arkadaşlar varsa lütfen yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 0lq
Online strateji oyunlarina yonelebilirsin. Mesela ben de Hearts of Iron 4 var ve tavsiye ederim

Black desert turkiye var. 16 kasimda acik beta olacak. Suan kapali beta ve turkce

Online strateji oyunlarina yonelebilirsin. Mesela ben de Hearts of Iron 4 var ve tavsiye ederim

Harikasın, oyunu inceledim strateji denince aklıma milyonlarca oyun geliyor ay başında deneyeceğim.

Black desert turkiye var. 16 kasimda acik beta olacak. Suan kapali beta ve turkce

Black Desert ay başında listemde olacak oyunlar arasındadır.

Monopoly Plus öneririm arkadaslarla veya arkadaşsız gruplarda oynaya bilirsin özellikle windows tabletle ve sanal gamepad uygulamalarıyla ekrana dokunarak oynadığında daha keyifli oluyor.

Teşekkürler deneyeceğim , farklı oyun tavsiyeleriniz var ise buradan alabilirim arkadaşlar.

Subnautica'yı öneririm. Başka bir gezegende hayatta kalma konulu, Bir dene. Bir tane daha vardı ama adı aklımda değil, o oyun görsel açıdan, oyun içi öğe açısından daha zengin ve daha güzel, araştırmak lazım.

Evet şu ana kadar farklı konseptli oyunlar yavaş yavaş çıkıyor;
  1. 7 Days to Die
  2. Subnautica
@Oreki RPG olarak dünyanın gelmiş geçmiş en iyi mmorpg oyunlarını oynadım ESO ve LOTRO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…