Online olarak MediaMarkt'tan alınan ürünlerin iadesi hakkında tecrübesi olan var mı?

spacewizard

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, MediaMarkt'tan Gigabyte RTX 4060 Ti Eagle OC ekran kartını aldım, ürünü paketi ezik olarak geldi, mağazanın sitesinde "iade et" yazılı butona, ardından "ürünüm adresimden alınsın" butonuna tıkladım çünkü ürün bana "kolay gelsin" diye bir kargo firması ile geldi, bu kargonun yaşadığım yerde hiç şubesini bulamadım. Kolay gelsini aradım bizim şubelerimiz yok bizim dağıtım ağımız var gibi bir şeyler anlattı hiç anlamadım.

Sitesinde MediaMarkt Aras Kargo'yla çalışıyor yazıyor ama kendim teslim edeceğim desekdan diye "kargonuzu kolay gelsine verin iade kodunuzda şu" yazarsa diye düşündüm, o zaman da kolay gelsine nasıl teslim edeceğim bilemedim, Kayseri'de ulaşabileceğim birinin numarasını veya adresini alamadım zaten kolay gelsin müşteri hizmetleri bu konuyu MediaMarkt ile çözeceksiniz deyip konuyu kapattı. O yüzden evden alınsın dedim ama kargo bilgileri veya başka bir şey vermediler bana hangi kargo gelecek bilmiyorum. MediaMarkt'ın çağrı merkezini aradım onlar da hangi kargonun geleceğini bilmediklerini söylediler, ama bana sipariş kodunuzun sonuna 1 ekleyip Yurtiçi Kargo'dan gönderebilirsiniz dediler, normalde böyle durumlarda "biz şu kargoyuz, sizin ürününüzü iade almaya geliyoruz haa" diye mesaj geliyordu, öyle bir mesaj da gelmedi. Bekliyorum gelen giden de yok. İşim olduğu için evde de duramıyorum pek, müşteri hizmetlerinin dediği gibi tutup yurtiçine versem işler iyice çorba olur diye düşünüyorum.

Ürünü hiç açmadım ezik olduğunu görünce, kargocuya tutanakta tutturamadım acelem var diyerek gitti, fotoğrafını çektim MediaMarkt müşteri hizmetlerine gönderdim durumu anlatıp, ona da ne zaman cevap verirler bilmiyorum, 1 günü geçti.
Sizce bekleyeyim mi yoksa müşteri hizmetlerinin dediği gibi yurtiçine gidip direkt kargolasam mı? Bu süreçleri bilen var mı? Ekran kartı ucuz bir şey de değil ki, içime oturdu yeminle gece uyuyamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı