Online oyun önerisi

Katılım
11 Haziran 2020
Mesajlar
36
Merhabalar, iyi tatiller, iyi günler bir grup arkadaş ile (4-5) uzun soluklu olacak bir oyun arıyoruz. Tercihen aklınıza gelirse MMORPG, FPS, RPG tarzı oyun önerisi gerekli. Fikirlerinizi merakla bekliyorum teşekkürler.(ücretli olur ise malum şartlar 50-70 arası fazlası çıkmaz ise sevinirim.)
 
Metin2 oynayabilirsiniz nostalji olur hem :)
 
MMORPG : 11 Şubat'ta ise Lost Ark geliyor ve ücretsiz oynanabilir durumda olacak. İzometrik kameradan oynanan MMORPG ile ARPG'nin kırması gibi fakat çok dolu ve uzun uzun oynanabilecek bir oyun havası oluştu bende.

Black Desert çok uzun soluklu oynanabilir bir oyun. MENA (Türkiye'nin de içinde bulunduğu sunucu) fiyatları makul ama tavsiyem EU'da başlamanız olacaktır.

Bunlara ek olarak Albion Online'ı tavsiye ederim. Ücretsiz, sistem dostu, zevkli bir sandbox MMO oyunudur. Bir göz atın derim.

FPS : 50-70 civarına akla ilk gelen Rainbox Six Siege oluyor. Diğer CS'dir Valorant'tır zaten hepsini biliyorsunuzdur. Keşke maddi sıkıntı olmasa da Escape From Tarkov diyebilseydim... Gelmiş geçmiş en sağlam FPS oyunlarındandır. En ufak ihtimal varsa başlayın derim. Ama fiyatı epey tuzlu.

Looter : Warframe... Kesinlikle gözü kapalı tavsiye edeceğim ücretsiz bir oyun. Uzuuuuuuun saatlerinizi alır, çok da zevklidir. CO-OP kafasında ilerleyebilirsiniz. Aynı partide 4 kişiye kadar oynanır. Mutlaka bir şans verin. Ücretsiz olup bu derece kaliteli içerik sunan az oyun var piyasada.

İkinci olarak da Path of Exile. Warframe için dediğim tüm güzel şeyler bu oyun için de geçerli. İzometrik açıdan oynanan çok keyifli bir oyundur.

------------------------------------------

Bunlar dışında, indirimlerden GTA 5 alınabilir. Ücretsiz olarak CoD: Warzone denenebilir.

Hepsinden bağımsız olarak aylık 30 TL'ye GamePass alabilir 100'den fazla oyunu oynayabilirsiniz. Ki içinde ARK, Destiny 2, Back 4 Blood, Aliens Fireteam Elite, Minecraft, Age of Empires 4, Anthem, Battlefield 3-4-5, No Mans Sky, futbola ilginiz varsa FM 2022 vb çok ama çok zevkli ve arkadaşlarla oynanabilen oyun var.

Aslında GamePass'e sadece 30 TL vermek size bir sürü seçenek sunuyor. Bir düşünün derim. Günümüz şartlarında aylık 30 TL çok da uygun bir fiyat.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı