Online oyun tavsiyeleri

MTA roleplay sunucularında oynayabilirsin sistem konusu değil ortam için girip eğlenebilirsiniz.
CS 1.6 zombie escape sunucuları en sevdiğim oynayabilirsin.
 
Mta Son zamanlarda çok kötü bir halde ve acayip toxic kitle var.Kesinlikle oynamanı önermiyorum şuan çünkü oyun acayip kanserle dolu ve oyun artık düşük sistem gereksinimi isteyen oyunlardan çıkmış durumda svler o kadar fazla oyuncu çekiyor ve içlerinde o kadar fazla mod vb. şeyler yüklü ki güzel bir sistem olmadan 20-40 fps arası oynuyorsun.
 
Garry's Mod başlayabilirsin. Arkadaşların ile sunucu açarsan çok büyük şeyler koymadığınız sürece kasmaz ve hayal dünyanız güçlüyse çok eğlenebilirsiniz.
 
Merhabalar, sizlere tüm önerilerimi açıklayacağım.
1. CS:GO: CS:GO güzel ve popüler bir seçenek fakat oyunda zaman geçirerek iyileşmeniz gerekiyor, zaten iftara az kalmışken sinirler geriliyor o yüzden sıkıntı olabilir. Kafa dağıtmak için iyi bir seçenek olduğunu sanmıyorum ama rekabet istiyorsanız en iyi seçeneklerden.

2. Apex Legends: Sistem özellikleri çok yüksek değil fakat oyunda optimizasyon ve server sıkıntıları mevcut. Arkadaşlarınızla bu oyunu oynarken eğlenebilirsiniz fakat yine de çok kafa dağıtabilir misiniz bilemem.

3. Paladins: Sadece kafa dağıtmak için girdiğim oyun. Overwatch'un ücretsiz versiyonu olarak düşünebilirsiniz. Arkadaşlarınızla modlara girip eğlencesine oynayabilirsiniz. Zaten (benim gözlemlediğim kadarıyla) çok hard oynayan kişi yok. Kendinize uygun bir karakter bulup güzelce stres atabilirsiniz.

4. ETS 2: Bu seçenek ücretsiz değil fakat belki sizde vardır. Ne de olsa çoğu heves edip bir kez almıştır. Arkadaşlarınız ve siz aranızda konvoy oluşturarak online serverlarda takılabilirsiniz. Ya da başka gruplar diğer adıyla lojistiklere katılarak başka insanların konvoylarına katılabilirsiniz. Şahsen eğlenceli vakit geçirdiğim bir oyundur. Arkaya efkarlı bir oynatma listesi açıp uzun yollar gitme ihtiyacımı bu pandemi zamanında giderebilen bir oyundur.

Şuan aklıma gelenler bunlar. Eğer sorunuz varsa etiketleyebilirsiniz. İyi geceler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı