Online oyunlarda DPI kaç olmalı?

Benim anlamadığım madem yüksek DPI da mouse daha detaylı hareket ediyor nasıl oluyorda yavaşlamak yerine hızlanıyor DPI yükseldikçe çünkü DPI arttıkça aynı mesafe başına tarayacağı pixel de artacağından farenin yavaşlaması gerekmiyor mu?

İfadeler: O.K
Düşük DPI ve düşük sens ile oynadığında biraz kasıyormuş gibi hissedebilirsin fareyi. CS:GO 400-800 DPI ve sens 2 oynuyor çoğu kişi. Ben 1600 DPI 0.3 sens oynuyorum. Deneyin beğendiğinizi kullanın.

İfadeler: O.K
Pek anladığımı söyleyemem ama tekrar okurum
DPI kişiye göre çok değişir. Mesela FPS oyunu oynuyorsan çoğu kişi düşük DPI önerir ama ben düşük DPI ile rahat edemiyorum mesela. Tek tek deneyip en iyisini bulman lazım.
FPS dışında online oyun oynamıyorum hocam. Ama yine de durum söylediğim gibi.
Bu birçok konuda işe yarayan bir yöntem. Alışkanlıklardan bir anda vazgeçmek kolay değil.
Düşük DPI ve düşük sens ile oynadığında biraz kasıyormuş gibi hissedebilirsin fareyi. CS:GO 400-800 DPI ve sens 2 oynuyor çoğu kişi. Ben 1600 DPI 0.3 sens oynuyorum. Deneyin beğendiğinizi kullanın.
Battlefield V, Mordhau ve artık çok nadir R6S oynuyorum ben. Sanırım oyunun ismi çokta fark etmiyor.

Kankam istersen 10000 DPI ile oyna tamamen kişisel bir ayar şahsen ben tüm Online oyunlarda yüksek kullanırım hem DPI hem de Sens'i örnek olarak CS:GO'da 1500 DPI 3.08 Sens ile oynuyorum.
Dostum merhaba forza horizon 4 crash sorununu çözebildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…