Online oyunlarda mermiler işlemiyor

Aynen bende Asus 144 Hz MG248QR kullanıyorum ve hiç memnun değilim. muhtemelen bizim sorunumuz ekran kartı ve monitörü yanlış seçmekten kaynaklanıyor. Acil şekilde Asus monitörü, Benq monitörle değiştirmemiz gerekli. Ekran kartını gtx 580 le değiştircem, çünkü eski oyunları oynuyorum. İyi bir uyumluluk için eski kartlar belki daha işe yarayabilir.

Aynen bende Asus 144 Hz MG248QR kullanıyorum ve hiç memnun değilim. muhtemelen bizim sorunumuz ekran kartı ve monitörü yanlış seçmekten kaynaklanıyor. Acil şekilde Asus monitörü, Benq monitörle değiştirmemiz gerekli. Ekran kartını gtx 580 le değiştircem, çünkü eski oyunları oynuyorum. İyi bir uyumluluk için eski kartlar belki daha işe yarayabilir.
Yaşadığım olayın monitör kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.

Yaşadığım olayın monitör kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.

Evet, ekran kartı çok önemli. Ben bazı ayarlarını değiştirdiğimde çok net şekilde merminin sekmesi, gidişi değişiyor. Videosunu çekip inceleyebilirsin. Vurduğum yerde rakip oyuncuda olmayabilir. Yanına birde BenQ monitör alırsan oyun içinde verim alabilirsin. Esporcuların Asus marka monitörleri tercih ettiğini nadir gördüm.

Sorunu buldum gibi.Büyük ihtimal monitör den kaynaklanıyor.Ben yanlış görüyorum yani.Çünkü fiber internetli yerde de denedim.Olay internet değilmiş.Monitörüm Asus vg248qe
Yeni monitör aldım fakat aynı sorun hayla devam ediyor.
Olay aynı şekilde devam ediyor.
Denediklerim:
Başka monitör kullanma
ISS değiştirme
4.5G'de kullandım ama bir fark olmadı.
DP kablo değiştirme
İşlemci, SSD, RAM, ekran kartı yazılımlarla test edildi. Sıcaklıklar normal. Başka bir ekran kartı denendi.
RAM'im CL 19 BIOS'tan CL 15 yaptım bir şey değişmedi.
Format attım.
Geriye bir tek Anakart kaldı.
Single Player oyunlarda da geçerli.

Son düzenleme:
Sorunu buldum gibi. Büyük ihtimal monitörden kaynaklanıyor. Ben yanlış görüyorum yani. Çünkü fiber internetli yerde de denedim. Olay internet değilmiş. Monitörüm ASUS VG248qe.
Yeni monitör aldım fakat aynı sorun hâlâ devam ediyor.
Olay aynı şekilde devam ediyor.
Denediklerim:
Başka monitör kullanma.
ISS değiştirme.
4.5G'de kullandım ama bir fark olmadı.
DP kablo değiştirme.
İşlemci, SSD, RAM, ekran kartı yazılımlarla test edildi. Sıcaklıklar normal. Başka bir ekran kartı denendi.
RAM'im CL 19 BIOS'tan CL 15 yaptım bir şey değişmedi.
Format attım.
Geriye bir tek anakart kaldı.
Single Player oyunlarda da geçerli.

Dostum sorunu çözebildin mi aynı sorunu bende yaşıyorum her şeyi denedim duzelmedi.

Dostum sorunu çözebildin mi aynı sorunu bende yaşıyorum her şeyi denedim duzelmedi.
1643586483676.png

Bende emulatörden oynadığım Online oyunda yaşıyorum bu sorunu Brawl Stars'ta. Serverla alakası yok bir kere serverla alakalı olsa herkesin mermisi geç gider değil mi? Benim de sizinkiyle benzer bir sorun esasında. Ekran kartı veya internetle alakalı olduğunu düşünüyorum benimkinin. Fakat hiç bilmiyorum emin değilim yani. Çözebilenler yazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı