Online oyunlarda Türkler neden çok küfür ediyorlar?

Böyle rezil iğrenç bir ülkeden insanların gençlerin psikolojisi bozuluyor.Bukadar stres altındaki bir gencin küfür etmesi çok normal.
 
Online oyunlarda mikrofon delikanlılığı yapıp anca 7-8 yaşındaki çocuklara gücü yeten sözde insanlar durduk yere çocuklara küfür ediyorlar ancak küfür eden çok fazla velet var. Ben 14 yaşımdayım durduk yere bayağı küfür yiyorum bu yüzden Online oyun artık oynamıyorum, 8 ay önce bıraktım. En son GTA 5 Online CS:GO Valorant oynadığımda küfür etmişlerdi. Özellikle Allah'a küfür ediyorlar ve bunu çoğunlukla türkler yapıyor. Artık Online oyun oynamaya korkuyorum bu yüzden de singleplayer oyunlardan da soğudum. Sizin başınıza böyle bir şey geldi mi? Sistemim orta düzeyde ama hiçbir oyun yok GTA 5 CS:GO Valorant gibi oyunları sildim, hiçbir oyun oynamıyorum.

Kanka bak kusura bakma ama Valorant da türklerden küfür yemen normal, çünkü TR sunucusundasin. Rusya da oynayıp Türk oyunculardan küfür yesen tebrik ederim seni. Ayrıca Allah'a küfür ediyorlar diyorsun tamamda Avrupa sunucularında Allah'i bilen insan sayısı kaç ki adam senin Allah'ına sovsun. Türklerin çok küfür kullandığı bir gerçek ama anlatma biçimin birazcık saçma olmus.
 
Neden mi ilkokul 1 ci sınıfta küfür edilmeye başlanıyor öğretiliyor ve hiç birşey yapmamış gibi küfür ederken bile etrafında kız olsun yetişkin olsun aldırmadan güle güle rahatlıkla marifet gibi küfür ediyor ben yolda yürüyorum küçücük çocuk arkadaşına ağza alınmayacak küfür ediyor ben utanıyorum duyunca toplumumuz çok gergin ..
 
Çocuklar olsa tamam onlar daha çocuk bilmezler falan dersin.

Fastcup'ta 5V5 CS 1.6 maçı atıyorum solo olarak. Oradaki herkes 20-30 yaş arası zaten. Ben 40 yıl düşünsem aklıma gelmeyecek küfürler duyuyorum. Bir de sebep yokken sövüyorlar birbirlerine. Maçı bırakıp küfür ediyorlar.
 
Takma, hoparlörü falan kapa. Ben hoparlörü kapıyorum hiç takmıyorum. Seviyesiz varoş insanlar oldukları için küfür etmeye ihtiyaç duyuyorlar. Bazıları da küfür edince kendisini "havalı" sanıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı