D Deniz qb Yoctopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #1 USB bellekten 2 GB boyutunda bir dosya yükledim ve yer doldu temizleyin deyip kendini yeniden başlıyor sıfırlamak istediğimde yapamıyorum TV'yi hiçbir şekilde kullanamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2023
USB bellekten 2 GB boyutunda bir dosya yükledim ve yer doldu temizleyin deyip kendini yeniden başlıyor sıfırlamak istediğimde yapamıyorum TV'yi hiçbir şekilde kullanamıyorum.
VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.854 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #2 Teknik servisi aramayı denedin mi? Artı 0 Eksi
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #3 Hocam Sony yardım sayfası ama Android TV olduğu için aynı seçenekler geçerli olabilir mi? Deneyebilir misiniz: https://www.sony-asia.com/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs-android-/kd-43x75/articles/00122829 Artı 0 Eksi
Hocam Sony yardım sayfası ama Android TV olduğu için aynı seçenekler geçerli olabilir mi? Deneyebilir misiniz: https://www.sony-asia.com/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs-android-/kd-43x75/articles/00122829
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.885 Çözümler 40 27 Mayıs 2023 #4 Servis menüsünü açıp factory reset atabilirsin. Artı 0 Eksi
VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.854 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #5 Hocam USB bellek takıp açmayı dener misiniz televizyon destekliyorsa USB bellek ile hafıza arttırmak mümkün oluyormuş. Artı 0 Eksi
Hocam USB bellek takıp açmayı dener misiniz televizyon destekliyorsa USB bellek ile hafıza arttırmak mümkün oluyormuş.
KS KS D Deniz qb Yoctopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #6 VarexCivic dedi: Hocam USB bellek takıp açmayı dener misiniz televizyon destekliyorsa USB bellek ile hafıza arttırmak mümkün oluyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim USB aygıtı görüntülensinmi yazıyor evet ya da hayır diyemiyorum. Artı 0 Eksi
VarexCivic dedi: Hocam USB bellek takıp açmayı dener misiniz televizyon destekliyorsa USB bellek ile hafıza arttırmak mümkün oluyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim USB aygıtı görüntülensinmi yazıyor evet ya da hayır diyemiyorum.