Opel Insignia sorunlu bir araç mı?

Herkese merhaba, yaz ayında Opel Insignia 2.0 CDTI 160HP almayı düşünüyorum ama bazı kişiler yok sanayiden çıkmaz yok ustası bulunmuyor diyorlar. Ben arada kaldım bu arabayı da çok seviyorum. Görünüş olacak da çok hoşuma gidiyor ama kronik sıkıntıları olup sanayiden çıkmayan araç istemem tabii ki. Kullanan ya da bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bana bu araba hakkında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, yaz ayında Opel Insignia 2.0 CDTI 160HP almayı düşünüyorum ama bazı kişiler yok sanayiden çıkmaz yok ustası bulunmuyor diyorlar. Ben arada kaldım bu arabayı da çok seviyorum. Görünüş olacak da çok hoşuma gidiyor ama kronik sıkıntıları olup sanayiden çıkmayan araç istemem tabii ki. Kullanan ya da bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bana bu araba hakkında?

Opel gibi bir aracın ustası bitmez öncelikle.
Sıkıntılı olanlar 1.4 benzinli olanlar diye biliyorum ben sıkıntıları nedir tam da bilmiyorum ustasına sormak lazım kimisi arabayı aşırı hor kullanıyor bozuyor kronikmiş bu diyor en iyisi bir ustaya sormak.

Opel gibi bir aracın ustası bitmez öncelikle.
Sıkıntılı olanlar 1.4 benzinli olanlar diye biliyorum ben sıkıntıları nedir tam da bilmiyorum ustasına sormak lazım kimisi arabayı aşırı hor kullanıyor bozuyor kronikmiş bu diyor en iyisi bir ustaya sormak.
2.0 CDTI motorlar nasıl hocam otomatik vites almayı düşünüyorum

Belli bir yaş skalasında araç bakıyorsanız zaten sanayiden çıkmanız zor olur.
Gülü seven dikenine katlanacak ve eski model bir araç alıyorsanız sanayiden korkmayacaksınız.
Öyle büyük problemler yaşamazsınız.

Belli bir yaş skalasında araç bakıyorsanız zaten sanayiden çıkmanız zor olur.
Gülü seven dikenine katlanacak ve eski model bir araç alıyorsanız sanayiden korkmayacaksınız.
Öyle büyük problemler yaşamazsınız.
2010 ile 2012 arası arıyorum ufak tefek şeyler üzmez önemli olan motor, turbo, şanzıman gibi şeyler.

2010 ile 2012 arası arıyorum ufak tefek şeyler üzmez önemli olan motor, turbo, şanzıman gibi şeyler.
Kullanima bagli, ayni motoru 300.000 km kullanan da var 70.000'de bitiren de, yani tamamen bakim ve kullanim ve motorun kronik sorunlarini bilip onlem alinmasi da onemli bir etken tabii az da olsa sans durumu da var. Ama tabii burada 12-14 senelik aractan bahsettigimiz icin yil faktoru de ise giriyor, normal sartlarda sanayiye ugramazsiniz demek dogru olmaz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı