elowhite0 Decapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 36 Çözümler 1 20 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar merhaba, Open VPN nasıldır sizce? veya ücretsiz bir VPN öneriniz var mı uzun dönemli?
BaranXP Centipat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 61 Yer Pennsylvania 20 Ekim 2022 #2 Ben kullanıyorum bir aydır her gün. Şimdiye kadar hiç bir problemim olmadı. Yada 1.1.1.1 kullanmayıda deneyebilirsin. OpenVPN'in Open Source olmasıda harika bence
Ben kullanıyorum bir aydır her gün. Şimdiye kadar hiç bir problemim olmadı. Yada 1.1.1.1 kullanmayıda deneyebilirsin. OpenVPN'in Open Source olmasıda harika bence
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 20 Ekim 2022 #3 elowhite0 dedi: Arkadaşlar merhaba, open VPN nasıldır sizce? Veya ücretsiz bir VPN öneriniz var mı uzun dönemli? Genişletmek için tıkla... Sadece Twitch için ZenMate kullanıyorum basit sade Chrome eklentisi pratik kurulum işinizi görür bence.
elowhite0 dedi: Arkadaşlar merhaba, open VPN nasıldır sizce? Veya ücretsiz bir VPN öneriniz var mı uzun dönemli? Genişletmek için tıkla... Sadece Twitch için ZenMate kullanıyorum basit sade Chrome eklentisi pratik kurulum işinizi görür bence.
T Talinat Centipat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 219 Çözümler 1 20 Ekim 2022 #4 SoftEther kullanıyorum. Asya ülkelerine bağlıyor ancak tünellemeyi çok temiz yapıyor.
antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 20 Ekim 2022 #5 Hocam kesinlikle hola öneririm çok çok iyi ama ücretsiz kullanacaksanız kullanım süresi var. Neyse parası öderiz diyorsanız öneririm.
Hocam kesinlikle hola öneririm çok çok iyi ama ücretsiz kullanacaksanız kullanım süresi var. Neyse parası öderiz diyorsanız öneririm.