Merhaba,
OpenCore Catalina 10.15.5 imajını Technopat'tan indirdim. Etcher ile USB'ye flash'ladım. Buradaki rehberden gerekli BIOS ayarlarını yaptım. BIOS'ta USB'yi, yani kurulum yapacağım belleği göremiyorum. Secure Boot'u hem açarak hem kapatarak denedim. Ya açınca ya da kapatınca, şimdi tam olarak hatırlamıyorum, bellek 2 Partition şeklinde görünüyor. Legacy USB desteğini kapattığımda da belleği göremiyorum. Açınca görüyorum ama asla kuruluma geçmiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
2. Partition'i secince kuruluma geciyor ama bir yerden sonra siyah ekranda kaliyor. Siyah ekranı gidermenin yollarını buradaki rehberden bulup uyguladım, ancak başarıız oldum. Belleğin ismini görebileceğim ayarlarlar var. Ama o ayarlarla bellekten boot ettigimde direkt siyah ekran görüyorum. Sol üst köşede" _ " işareti yanıp sönüyor. Hiçbir şekilde de ilerleme olmuyor.
OpenCore config dosyanızı düzenlemek için basit ve güvenilir bir araç. Yapmanız gereken sadece .bat dosyasını çalıştırmak ve config dosyanızı göstermek. https://github.com/corpnewt/ProperTree/archive/master.zip
www.technopat.net
Boot args kısmına aşağıdaki kodu ekle ve save yapıp tekrar dene.
agdpmod=pikera
Bu ayarı denemiştim zaten. Rehberde siyah ekrana ilişkin çözümler uyguladım. Debug versiyonlarını da indirip değiştiridim. Onlarla da verbose ekraninda çok cabuk hata aldım.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
download1979.mediafire.com
Yine agdpmod=pikera komutunu ekledikten sonra tekrar dene.
Klasörü direkt attım orijinali silip ama yine siyah ekranda kaldı. Bu arada amdzen olan .plist dosyası verdiğiniz klasörde yoktu. Öyle bir seçenek uygulayamadım dolayısıyla.