Opencore Monterey'e Intel HD 630 tanıtmak

tahaexe

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
240 GB
Ekran kartı
NVIDIA GTX 1060 6 GB
Anakart
Z260 MSI
İşlemci
Intel i7 7700k
İyi günler arkadaşlar.
Konu başlığında belirttiğim gibi yeni kurduğum Monterey sürümüne interneti ve sesi tanıttım fakat bir türlü Intel veya NVIDIA ekran sürücüsünü tanıtamadım. İnternet ve Technopat'tan devamlı araştırdım fakat bir sonuca ulaşamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monterey sürümünde GTX 1060'ı tanıtamazsınız. Onun dışında EFI dosyanızı paylaşın.

Bu Config dosyasaı ile tekrar deneeyin.

Gönderdiğin EFI ile denedim fakat boot ettikten sonra hata veriyor ve açılmıyor. Session failed diyor alt alta.

Ben bir türlü anlayamadım. Videolarda veya forumlarda herkes HackinTool yama ile Intel HD 630'u tanıtabiliyor. Ben de yama yapıyorum fakat bende tanımıyor.
Kod:
<string>Intel Graphics (Unknown)</string>
Masaüstü kullanıyorum. Cihaz bilgilerini Hackintool'a giriyorum olmuyor.

Bu config dosyası ile tekrar deneyin. Ben cihazı dizüstü sanmıştım. Yanlış olmuş. Şimdi tekrar deneyin.

Bu config dosyası ile tekrar deneyin. Ben cihazı dizüstü sanmıştım. Yanlış olmuş. Şimdi tekrar deneyin.

Şu an sistem açıldı. Intel'i tanımadı. Display 7 MB diyor. Yapmam gereken başka bir şey var mı? Forumda gördüğüm BIOS ayarlarını da yaptım. Bugün bir sürü farklı yol denedim yine olmadı.

Sistem ve Hackintool Görüntüleri:

O ekran görüntüsünü attığınız 7 MB'lık kart NVIDIA olan kart. Bunu en başında belirttim. Bu sürümde bu ekran kartını tanıtamazsınız. HDMI veya DP kablonuzu anakarta takıp sistemi bir de öyle açın.

Teşekkürler @453482. Onboard kısmına bağlamayı akıl edemedim. Şu an acıldı Intel HD 630 görünüyor fakat 5 MB olarak. Yama yapıyorum açılıyor siyah ekranda kalıyor. Fare görünüyor. Bunun için ne yapabilirim?

Sizin gönderdiğiniz config ile denedim en son bağlantı kesildi diyor. Görüntü gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…