İyi günler arkadaşlar.
Konu başlığında belirttiğim gibi yeni kurduğum Monterey sürümüne interneti ve sesi tanıttım fakat bir türlü Intel veya NVIDIA ekran sürücüsünü tanıtamadım. İnternet ve Technopat'tan devamlı araştırdım fakat bir sonuca ulaşamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Gönderdiğin EFI ile denedim fakat boot ettikten sonra hata veriyor ve açılmıyor. Session failed diyor alt alta.
Ben bir türlü anlayamadım. Videolarda veya forumlarda herkes HackinTool yama ile Intel HD 630'u tanıtabiliyor. Ben de yama yapıyorum fakat bende tanımıyor.
Şu an sistem açıldı. Intel'i tanımadı. Display 7 MB diyor. Yapmam gereken başka bir şey var mı? Forumda gördüğüm BIOS ayarlarını da yaptım. Bugün bir sürü farklı yol denedim yine olmadı.
O ekran görüntüsünü attığınız 7 MB'lık kart NVIDIA olan kart. Bunu en başında belirttim. Bu sürümde bu ekran kartını tanıtamazsınız. HDMI veya DP kablonuzu anakarta takıp sistemi bir de öyle açın.
O ekran görüntüsünü attığınız 7 MB'lık kart NVIDIA olan kart. Bunu en başında belirttim. Bu sürümde bu ekran kartını tanıtamazsınız. HDMI veya DP kablonuzu anakarta takıp sistemi bir de öyle açın.
Teşekkürler @453482. Onboard kısmına bağlamayı akıl edemedim. Şu an acıldı Intel HD 630 görünüyor fakat 5 MB olarak. Yama yapıyorum açılıyor siyah ekranda kalıyor. Fare görünüyor. Bunun için ne yapabilirim?
Sizin gönderdiğiniz config ile denedim en son bağlantı kesildi diyor. Görüntü gelmiyor.