4 469826 Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 3.216 Makaleler 16 Çözümler 2 20 Mart 2022 #1 Binance hesabımdaki ağ adresini girdim ve hesap açtı hemen bir tane ama, mobil uygulamada nasıl NFT yükleyebilirim hesabıma satılık olarak?
Binance hesabımdaki ağ adresini girdim ve hesap açtı hemen bir tane ama, mobil uygulamada nasıl NFT yükleyebilirim hesabıma satılık olarak?
C Crimeron Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 463 Çözümler 2 2 Temmuz 2022 #2 469826 dedi: Binance hesabımdaki ağ adresini girdim ve hesap açtı hemen bir tane ama, mobil uygulamada nasıl NFT yükleyebilirim hesabıma satılık olarak? Genişletmek için tıkla... Mobil uygulamadan NFT yükleyebileceğini sanmıyorum. Sitesinden yapman gerekli. Eğer ücretsiz olarak yüklemek istiyorsan polygon ağını kullanabilirsin.
469826 dedi: Binance hesabımdaki ağ adresini girdim ve hesap açtı hemen bir tane ama, mobil uygulamada nasıl NFT yükleyebilirim hesabıma satılık olarak? Genişletmek için tıkla... Mobil uygulamadan NFT yükleyebileceğini sanmıyorum. Sitesinden yapman gerekli. Eğer ücretsiz olarak yüklemek istiyorsan polygon ağını kullanabilirsin.