yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.454 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 6 Mart 2024 #1 TP-Link WA701nd V2 router kullanıyorum OpenWrt kurdum ama SQM yok, nasıl SQM getirebilirim? İyi sosyaller. @NYTMARE hocam bir yardım etseniz siz anlıyordunuz sanki Son düzenleme: 6 Mart 2024
TP-Link WA701nd V2 router kullanıyorum OpenWrt kurdum ama SQM yok, nasıl SQM getirebilirim? İyi sosyaller. @NYTMARE hocam bir yardım etseniz siz anlıyordunuz sanki
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.060 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #2 yigit.ked dedi: TP-Link WA701nd V2 router kullanıyorum OpenWrt kurdum ama SQM yok, nasıl SQM getirebilirim? İyi sosyaller. @NYTMARE hocam bir yardım etseniz siz anlıyordunuz sanki Genişletmek için tıkla... Buradan bakarak yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yigit.ked dedi: TP-Link WA701nd V2 router kullanıyorum OpenWrt kurdum ama SQM yok, nasıl SQM getirebilirim? İyi sosyaller. @NYTMARE hocam bir yardım etseniz siz anlıyordunuz sanki Genişletmek için tıkla... Buradan bakarak yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.454 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 6 Mart 2024 #3 NYTMARE dedi: Buradan bakarak yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bendeki ekranda böyle ne yapmam lazım.
NYTMARE dedi: Buradan bakarak yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bendeki ekranda böyle ne yapmam lazım.
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.060 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #4 yigit.ked dedi: Eki Görüntüle 2134593 Hocam bendeki ekranda böyle ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Filter kısmına SQM yazacaksın videoda gösteriyor düzgün izle.
yigit.ked dedi: Eki Görüntüle 2134593 Hocam bendeki ekranda böyle ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Filter kısmına SQM yazacaksın videoda gösteriyor düzgün izle.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.454 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 6 Mart 2024 #5 NYTMARE dedi: Filter kısmına SQM yazacaksın videoda gösteriyor düzgün izle. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Update kısmı çıkmıyor. NYTMARE dedi: Filter kısmına SQM yazacaksın videoda gösteriyor düzgün izle. Genişletmek için tıkla... Reboot yapınca Update kısmıda geldi hocam. Hocam bu hatayı veriyor. Son düzenleme: 7 Mart 2024
NYTMARE dedi: Filter kısmına SQM yazacaksın videoda gösteriyor düzgün izle. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Update kısmı çıkmıyor. NYTMARE dedi: Filter kısmına SQM yazacaksın videoda gösteriyor düzgün izle. Genişletmek için tıkla... Reboot yapınca Update kısmıda geldi hocam. Hocam bu hatayı veriyor.