Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.256 Makaleler 9 Çözümler 152 Yer Ankara🥀 17 Aralık 2023 #11 emircanunlts dedi: İade edeceğine emin miyiz? Genişletmek için tıkla... Şartlara uyuyorsan etmesi gerek, uymuyorsan etmez.
emircanunlts dedi: İade edeceğine emin miyiz? Genişletmek için tıkla... Şartlara uyuyorsan etmesi gerek, uymuyorsan etmez.
sinyorgma Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #12 emircanunlts dedi: Benden 75 TL çekmeye çalıştı niyeyse. Genişletmek için tıkla... 75 tl değilde 20 tl gibi bişey çekiyordu önceden şuan nasıl işliyor bilmiyorum. 12 ay içinde nitro kullandığım için alamıyorum ben.
emircanunlts dedi: Benden 75 TL çekmeye çalıştı niyeyse. Genişletmek için tıkla... 75 tl değilde 20 tl gibi bişey çekiyordu önceden şuan nasıl işliyor bilmiyorum. 12 ay içinde nitro kullandığım için alamıyorum ben.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.256 Makaleler 9 Çözümler 152 Yer Ankara🥀 17 Aralık 2023 #13 @emircanunlts hiç nitro alınmamış bir hesabında dener misin kaç TL çekecek?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.616 Makaleler 3 Çözümler 59 17 Aralık 2023 #14 Şebnem Ferah dedi: @emircanunlts hiç nitro alınmamış bir hesabında dener misin kaç TL çekecek? Genişletmek için tıkla... "Bu hediye önceden alınmış." diye bir hata verdi başka hesaba geçip deneyince. Garip sistem. Kart ile giriş yapınca hediyeyi aldım sandı büyük ihtimal. VPN lazım sanırım.
Şebnem Ferah dedi: @emircanunlts hiç nitro alınmamış bir hesabında dener misin kaç TL çekecek? Genişletmek için tıkla... "Bu hediye önceden alınmış." diye bir hata verdi başka hesaba geçip deneyince. Garip sistem. Kart ile giriş yapınca hediyeyi aldım sandı büyük ihtimal. VPN lazım sanırım.
wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #15 Şebnem Ferah dedi: @emircanunlts hiç Nitro alınmamış bir hesabında dener misin kaç TL çekecek? Genişletmek için tıkla... Hiç alınamamış bir hesaba denedim 75 TL istiyor.
Şebnem Ferah dedi: @emircanunlts hiç Nitro alınmamış bir hesabında dener misin kaç TL çekecek? Genişletmek için tıkla... Hiç alınamamış bir hesaba denedim 75 TL istiyor.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.256 Makaleler 9 Çözümler 152 Yer Ankara🥀 17 Aralık 2023 #16 wednesday dedi: Hiç alınamamış bir hesaba denedim 75 TL istiyor. Genişletmek için tıkla... Geri verir sanırım, ya da değişik bir şey anlayamadım. Bir baba yiğidin deneyip bizi aydınlatması gerek.
wednesday dedi: Hiç alınamamış bir hesaba denedim 75 TL istiyor. Genişletmek için tıkla... Geri verir sanırım, ya da değişik bir şey anlayamadım. Bir baba yiğidin deneyip bizi aydınlatması gerek.
wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #17 Şebnem Ferah dedi: Geri verir sanırım, ya da değişik bir şey anlayamadım. Bir baba yiğidin deneyip bizi aydınlatması gerek. Genişletmek için tıkla... Evet hemen geri iade ediyor.
Şebnem Ferah dedi: Geri verir sanırım, ya da değişik bir şey anlayamadım. Bir baba yiğidin deneyip bizi aydınlatması gerek. Genişletmek için tıkla... Evet hemen geri iade ediyor.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.256 Makaleler 9 Çözümler 152 Yer Ankara🥀 17 Aralık 2023 #18 wednesday dedi: Evet hemen geri iade ediyor. Genişletmek için tıkla... @emircanunlts geri iade ediyormuş dediğim gibi, alana hayırlı olsun. Ben sırf nitro için hesap açmaktan yoruldum.
wednesday dedi: Evet hemen geri iade ediyor. Genişletmek için tıkla... @emircanunlts geri iade ediyormuş dediğim gibi, alana hayırlı olsun. Ben sırf nitro için hesap açmaktan yoruldum.
wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #19 Şebnem Ferah dedi: @emircanunlts iade ediyormuş dediğim gibi, alana hayırlı olsun. Ben sırf Nitro için hesap açmaktan yoruldum. Genişletmek için tıkla... Eskiden 3 aylık veriyordu hep 2-3 sunucumu 30 Boost yapmıştım ne günlerdi.
Şebnem Ferah dedi: @emircanunlts iade ediyormuş dediğim gibi, alana hayırlı olsun. Ben sırf Nitro için hesap açmaktan yoruldum. Genişletmek için tıkla... Eskiden 3 aylık veriyordu hep 2-3 sunucumu 30 Boost yapmıştım ne günlerdi.
sappranoid Decapat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #20 2 kez çekim yaptı yani 40TL, Discord hesabımda 20 TL görünüyor, ticket atıp ulaştım ama iade sürecini bekleyin dediler. Garip..
2 kez çekim yaptı yani 40TL, Discord hesabımda 20 TL görünüyor, ticket atıp ulaştım ama iade sürecini bekleyin dediler. Garip..