Çözüldü Opera GX "bağlantınız özel değil" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fury23

Hectopat
Daha fazla  
Bir türlü çözemedim yeni başladı. sorun daha yanlızca Google'a girerken çıkıyor başka hiçbir sitede çıkmıyor. VPN vs. yok bilgisayarımda, şimdilik Yandex kullanıyorum arama motoru olarak ama Google'a girilmiyor ve arama yapılmıyor. Umarım birileri çözümü biliyordur. Sanırım genel bir sorun birçok kişi hatayı alıyormuş.

Son düzenleme:
Bir türlü çözemedim yeni başladı. sorun daha yanlızca Google'a girerken çıkıyor başka hiçbir sitede çıkmıyor. VPN vs. yok bilgisayarımda, şimdilik Yandex kullanıyorum arama motoru olarak ama Google'a girilmiyor ve arama yapılmıyor. Umarım birileri çözümü biliyordur.
Aynı sorun bende de vardı çok fazla yöntem denedim ama hiç biri sorunu çözmedi. Bende çareyi format atmak da buldum ve işe yaradı. Kısacası format atın başka çözüm yok.

Bir türlü çözemedim yeni başladı. Sorun daha yanlızca Google'a girerken çıkıyor başka hiçbir sitede çıkmıyor. VPN vs. yok bilgisayarımda, şimdilik Yandex kullanıyorum arama motoru olarak ama Google'a girilmiyor ve arama yapılmıyor. Umarım birileri çözümü biliyordur.

Aynısı bende de var şu an bu yazıyı Opera GX'den yazıyorum ve Google'ye girilmiyor Bing kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı