Opera GX benzeri tarayıcı önerisi

Öneriler için teşekkürler hocamlar şu anlık Vivaldi Brave ve zen arasında gidip geliyorum. Sıra sıra deneyeceğim belki bir inceleme yazarım tarayıcılarla alakalı.

Ben size Brave oneririm cop Edge onerenleri dinlemeyin bosuna bilgisayarinizi ve kafanizi yormayin. Ben aliskanliktan Chrome kullanıyorum ama her zaman onerim ve tercihim Brave'dir.

Ben size Brave oneririm cop Edge onerenleri dinlemeyin bosuna bilgisayarinizi ve kafanizi yormayin. Ben aliskanliktan Chrome kullanıyorum ama her zaman onerim ve tercihim Brave'dir.
Edge önerenleri dinlemeyin diye kestirip atamazsın o zaman. Her türlü açıklamayı yapıp belirtmen gerekiyor. Brave de deneyimledim Edge de dedim. Brave daha iyi de Edge önermedim sonuçta. Her kullanıcıda farklılık gösterebilir diye de belirttim. Kendi deneyimlerim ile Edge'yi daha iyi buldum.

Aslında Vivaldi ilgimi çekti cevap beklerken incelemelerine bakıyordum.

Ve evet Vivaldi bir tık garip geldi.

Benim Vivaldi'ye pek güvenesim gelmiyor sonuçta kapalı kaynak kodlu. Edge Opera GX'e çok benzemesede hem RAM kullanma performansı hem de akıcılık bakımından şu an çok iyi bir yerde. Edge'yi dene beğenmezsen farklı tarayıcılar deneyebilirsin bence.

Edge'yi eleştiren kişileride anlamıyorum bilgisayarınızı boşuna yormayın diyorlar Edge eskisi gibi değil artık RAM performansı ve akıcılıkda gerçekten çok iyi duruma geldi. Hemen Edge diyen birini görünce saldırıyorsunuz. Araştırmadan etmeden. Evet önceden bayağı kötüydü ama şu an gerçekten bayağı iyi durumda.

Benim Vivaldi'ye pek güvenesim gelmiyor sonuçta kapalı kaynak kodlu. Edge Opera GX'e çok benzemesede hem RAM kullanma performansı hem de akıcılık bakımından şu an çok iyi bir yerde. Edge'yi dene beğenmezsen farklı tarayıcılar deneyebilirsin bence.

Edge'yi eleştiren kişileride anlamıyorum bilgisayarınızı boşuna yormayın diyorlar Edge eskisi gibi değil artık RAM performansı ve akıcılıkda gerçekten çok iyi duruma geldi. Hemen Edge diyen birini görünce saldırıyorsunuz. Araştırmadan etmeden. Evet önceden bayağı kötüydü ama şu an gerçekten bayağı iyi durumda.
Vivaldi'nin sadece arayüz katmanı kapalı kaynak kodlu. Onun dışında motor tamamen açık kaynak. Edge ve Chrome kapalı kaynak kodlu. Bunun güvenle alakası yok.

Vivaldi'nin sadece arayüz katmanı kapalı kaynak kodlu. Onun dışında motor tamamen açık kaynak. Edge ve Chrome kapalı kaynak kodlu. Bunun güvenle alakası yok.

Vivaldi tarayıcısı kapalı kaynak kodludur. Ancak, Vivaldi'nin kullanıcı arayüzü kapalı kaynaklı olmasına rağmen, tarayıcı Chromium tabanlı olduğu için çekirdek motoru (blink) açık kaynaklıdır. Vivaldi, kendi özel özelliklerini eklediği için tüm kaynak kodunu açık şekilde paylaşmaz. Bununla birlikte, açık kaynak topluluğundan faydalanır ve Chromium projelerine dayalıdır.
Yani kısacası birçok tarayıcı gibi Chromium tabanlı ancak özel özellikleri kapalı kaynak kodlu zaten bende özel özelliklerinin kullanımından bahsetmekteyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı