ouziiix Hectopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 213 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üçkağıtçı 13 Haziran 2021 #1 Opera GX indirdim ve tarayıcının etrafında beyaz bir çerçeve çıktı, Tam ekran yapsam bile geçmiyor açıp kapadım düzelmedi nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri fsdfsd.jpg 182,2 KB · Görüntüleme: 640
Opera GX indirdim ve tarayıcının etrafında beyaz bir çerçeve çıktı, Tam ekran yapsam bile geçmiyor açıp kapadım düzelmedi nasıl düzeltebilirim?
Çözüm TrayinG_E 13 Haziran 2021 ouziiix dedi: Opera GX indirdim ve tarayıcının etrafında beyaz bir çerçeve çıktı, tam ekran yapsam bile geçmiyor açıp kapadım düzelmedi nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırmayı dene.
ouziiix dedi: Opera GX indirdim ve tarayıcının etrafında beyaz bir çerçeve çıktı, tam ekran yapsam bile geçmiyor açıp kapadım düzelmedi nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırmayı dene.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.602 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 13 Haziran 2021 #2 Yanlış bilgi Düzelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
rymphas Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #3 Glade dedi: Düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Kanıt? Bende yok hem? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
AMD_Fanboy Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 775 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #4 ouziiix dedi: Opera GX indirdim ve tarayıcının etrafında beyaz bir çerçeve çıktı, Tam ekran yapsam bile geçmiyor açıp kapadım düzelmedi nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Bende de yeşil oluyor. Tam ekran yapınca çizgi olmuyor ama tekrar açınca yine aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
ouziiix dedi: Opera GX indirdim ve tarayıcının etrafında beyaz bir çerçeve çıktı, Tam ekran yapsam bile geçmiyor açıp kapadım düzelmedi nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Bende de yeşil oluyor. Tam ekran yapınca çizgi olmuyor ama tekrar açınca yine aynı.
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 13 Haziran 2021 #5 Silip tekrar kurarsanız düzelecektir, küçük bir sorun. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.586 Makaleler 1 Çözümler 5 13 Haziran 2021 #6 Hocam bunu renk ayarlarından değiştirebiliyorsunuz. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
TrayinG_E Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #7 ouziiix dedi: Opera GX indirdim ve tarayıcının etrafında beyaz bir çerçeve çıktı, tam ekran yapsam bile geçmiyor açıp kapadım düzelmedi nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırmayı dene. Artı 0 Eksi Çözüm
ouziiix dedi: Opera GX indirdim ve tarayıcının etrafında beyaz bir çerçeve çıktı, tam ekran yapsam bile geçmiyor açıp kapadım düzelmedi nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırmayı dene.
KS KS ouziiix Hectopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 213 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üçkağıtçı 13 Haziran 2021 #8 Glade dedi: Düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... 2 yıldır kullanıyorum hiç böyle bir şey yoktu, sanki kendi özelliğiymiş gibi söylemişsin basit bir ayarla düzelmesi lazım ne demek düzelmiyor. Ousia dedi: Silip tekrar kurarsanız düzelecektir, küçük bir sorun. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı maalesef. Ashes dedi: Hocam bunu renk ayarlarından değiştirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Rengini değiştirmek istemiyorum, kaldırmak istiyorum TrayinG_E dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı dene. Genişletmek için tıkla... Başta olmamıştı yeniden denedim oldu teşekkürler. Artı 0 Eksi
Glade dedi: Düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... 2 yıldır kullanıyorum hiç böyle bir şey yoktu, sanki kendi özelliğiymiş gibi söylemişsin basit bir ayarla düzelmesi lazım ne demek düzelmiyor. Ousia dedi: Silip tekrar kurarsanız düzelecektir, küçük bir sorun. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı maalesef. Ashes dedi: Hocam bunu renk ayarlarından değiştirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Rengini değiştirmek istemiyorum, kaldırmak istiyorum TrayinG_E dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı dene. Genişletmek için tıkla... Başta olmamıştı yeniden denedim oldu teşekkürler.