ergunerenn Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #1 Öncelikle selamünaleyküm. Konu başlığında da bahsettiğim gibi duvar kâğıdı kalitesi çok düşük kalıyor, bunu nasıl arttırabilirim?
Öncelikle selamünaleyküm. Konu başlığında da bahsettiğim gibi duvar kâğıdı kalitesi çok düşük kalıyor, bunu nasıl arttırabilirim?
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #2 Arkadaki resmin orijinal çözünürlüğü nedir?
ergunerenn Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #3 Reend dedi: Arkadaki resmin orijinal çözünürlüğü nedir? Genişletmek için tıkla... Nasıl bakıcağımı bilmiyorum fakat hepsi aynı kalitede.
Reend dedi: Arkadaki resmin orijinal çözünürlüğü nedir? Genişletmek için tıkla... Nasıl bakıcağımı bilmiyorum fakat hepsi aynı kalitede.
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #4 ergunerenn dedi: Nasıl bakıcağımı bilmiyorum fakat hepsi aynı kalitede. Genişletmek için tıkla... Hocam orijinali zaten düşükse Opera'da da düşük görünür. He orijinali de yüksekse Opera ile alakalı bir durum. Wallpaper hareketli ise grafik hızlandırmayı açmayı deneyebilirsiniz.
ergunerenn dedi: Nasıl bakıcağımı bilmiyorum fakat hepsi aynı kalitede. Genişletmek için tıkla... Hocam orijinali zaten düşükse Opera'da da düşük görünür. He orijinali de yüksekse Opera ile alakalı bir durum. Wallpaper hareketli ise grafik hızlandırmayı açmayı deneyebilirsiniz.