zeldaseven1i Femtopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #1 Bunun nedenini bilen biri hangi ayarı kapatmam gerektiğini söyleyebilir mi?
Emre Yağmurlu Decapat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #2 zeldaseven1i dedi: Bunun nedenini bilen biri hangi ayarı kapatmam gerektiğini söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... ayarını bende arayıp bulamadım ama videoyu durdurup küçük açılan sekmeyi kapatıp sonra videoyu yeniden başlatınca arkada devam ediyordu
zeldaseven1i dedi: Bunun nedenini bilen biri hangi ayarı kapatmam gerektiğini söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... ayarını bende arayıp bulamadım ama videoyu durdurup küçük açılan sekmeyi kapatıp sonra videoyu yeniden başlatınca arkada devam ediyordu
zeldaseven1i Femtopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #3 Emre Yağmurlu dedi: Ayarını bende arayıp bulamadım ama videoyu durdurup küçük açılan sekmeyi kapatıp sonra videoyu yeniden başlatınca arkada devam ediyordu Genişletmek için tıkla... Evet ama bunu her seferde yapmak yorucu
Emre Yağmurlu dedi: Ayarını bende arayıp bulamadım ama videoyu durdurup küçük açılan sekmeyi kapatıp sonra videoyu yeniden başlatınca arkada devam ediyordu Genişletmek için tıkla... Evet ama bunu her seferde yapmak yorucu