HACKERMEGEPRO22 Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #1 Opera GX indirmek istedim fakat indirmeye başladığımda 20 dakikadır hep böyle duruyor. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2025
Opera GX indirmek istedim fakat indirmeye başladığımda 20 dakikadır hep böyle duruyor. Yardım edebilir misiniz?
EtiCrax Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 521 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #2 Bilgisayarınızda Opera GX'in eskiden kullanıp sildiyseniz dosyaları kalmış olabilir bir bakabilir misiniz dosyalara?
Bilgisayarınızda Opera GX'in eskiden kullanıp sildiyseniz dosyaları kalmış olabilir bir bakabilir misiniz dosyalara?
HACKERMEGEPRO22 Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #3 EtiCrax dedi: Bilgisayarınızda Opera GX'in eskiden kullanıp sildiyseniz dosyaları kalmış olabilir bir bakabilir misiniz dosyalara? Genişletmek için tıkla... yok kalmamış hepsini sildim ve sadece vpn le indirebiliyorum
EtiCrax dedi: Bilgisayarınızda Opera GX'in eskiden kullanıp sildiyseniz dosyaları kalmış olabilir bir bakabilir misiniz dosyalara? Genişletmek için tıkla... yok kalmamış hepsini sildim ve sadece vpn le indirebiliyorum