Opera GX mi, Edge mi?

İşlemci ve RAM kullanımını kısıtlayınca tarayıcı baya bir yavaşlıyor.
Ben Edge öneririm. Hızlı ve stabil.

Edge yavaş. Opera GX derim. Oyuncuysanız Edge'ye hiç bulaşmayın.
Opera GX'e oyuncu tarayıcısı diyende ne bileyim. Nesi varda "oyuncu" tarayıcısı oluyor? 3 aydır Edge kullanıyorum yavaşlığını görmedim. Ha bu arada oyunda oynuyorum.

Opera GX'e oyuncu tarayıcısı diyende ne bileyim. Nesi varda "oyuncu" tarayıcısı oluyor? 3 aydır Edge kullanıyorum yavaşlığını görmedim. Ha bu arada oyunda oynuyorum.
Hocam ben opera GX oyuncu tarayıcısı demedim ki. Bir kere ben oyunda denedim chorme bile geçti. Opera GX edge den hızlı ve iyidir manasında dedim.

Hocam ben Opera GX oyuncu tarayıcısı demedim ki. Bir kere ben oyunda denedim Chrome bile geçti. Opera GX Edge'den hızlı ve iyidir manasında dedim.

Edge nasıl yavaş oluyor? Uzun zamandır kullanıyorum Edge'yi ve gayet de hızlı.

Verileri toplama konusunda mı?

Hocam ben hiçbir bilgimi girmiyorum Opera'ya. Bir şey indiriyorsam download Manager kullanıyorum ya da Edge. Bir şey izliyorsam Chrome. VPN'ye girecek isem Opera. Opera'nın benim için tek kullanım amacı VPN'dir. Işıklı teması gözümü aldığı için sadeleştirdim bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…