FairyTale7 Centipat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #1 Opera kullanıyorum ve 2 sekme açıyorum. Birisinde vakit geçirirken 5-10 dakika sonra diğerine geçince sayfa kendini yeniliyor, çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2023
Opera kullanıyorum ve 2 sekme açıyorum. Birisinde vakit geçirirken 5-10 dakika sonra diğerine geçince sayfa kendini yeniliyor, çözümü nedir?
Çözüm Big Sumak 9 Temmuz 2023 Kullanilmayan sekmeleri uyut gibi bir secenek olmasi lazim. Ayarlari kurcalayabilir misin?
pr1me Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 375 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #2 Ram kullanma sınırı fln kullanıyor musun? Artı 0 Eksi
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.437 Çözümler 7 9 Temmuz 2023 #3 Kullanilmayan sekmeleri uyut gibi bir secenek olmasi lazim. Ayarlari kurcalayabilir misin? Artı 2 Eksi Çözüm
KS KS FairyTale7 Centipat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #4 pr1me dedi: RAM kullanma sınırı falan kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kapalı tutuyorum. Big Sumak dedi: Kullanilmayan sekmeleri uyut gibi bir secenek olmasi lazim. Ayarlari kurcalayabilir misin? Genişletmek için tıkla... Buldum hocam o seçeneği kapattım umarım düzelmiştir ona göre çözüm olarak belirteceğim. Sağ olun. Artı 0 Eksi
pr1me dedi: RAM kullanma sınırı falan kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kapalı tutuyorum. Big Sumak dedi: Kullanilmayan sekmeleri uyut gibi bir secenek olmasi lazim. Ayarlari kurcalayabilir misin? Genişletmek için tıkla... Buldum hocam o seçeneği kapattım umarım düzelmiştir ona göre çözüm olarak belirteceğim. Sağ olun.
umutxdd Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.535 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #5 FairyTale7 dedi: Opera kullanıyorum ve 2 sekme açıyorum. Birisinde vakit geçirirken 5-10 dakika sonra diğerine geçince sayfa kendini yeniliyor, çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Belirli bir süre kullanılmayan sekmeleri uyku moduna alıyor, sekmeye tıkladığında yenileniyor. Artı 1 Eksi
FairyTale7 dedi: Opera kullanıyorum ve 2 sekme açıyorum. Birisinde vakit geçirirken 5-10 dakika sonra diğerine geçince sayfa kendini yeniliyor, çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Belirli bir süre kullanılmayan sekmeleri uyku moduna alıyor, sekmeye tıkladığında yenileniyor.
MustafaY7ce Decapat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 105 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #6 Bunlardan herhangi biri açıksa (fare hareketleri gibi) bu yüzden kaynaklanıyor olabilir. Artı 0 Eksi