Opera GX yeni mods özelliği

Makaleler
12
Yer
Paradis
Merhaba Opera GX'i duymayınınız yoktur, varsa kısa bir özet geçeyim. Opera GX tamamen oyuncular için dizayn edilmiş ve normal Opera'ya kıyasla birkaç farklı özelliği bulunan bir tarayıcıdır.

Bugün daha yeni gelen bir güncelleme ile yeni mods adında bir özellik eklendi, tamamen Chrome web mağazası gibi düşünebilirsiniz, sadece biraz gelişmiş hali, içinde tarayıcınıza yeni şeyler eklemenizi sağlayan eklentiler var, tabii ki özellik daha yeni olduğu için çok az var ve isterseniz bu eklentileri kendiniz tasarlayabiliyorsunuz ama daha çok kurcalamadım, dediğim gibi bu eklentiler ne kadar güvenilirdir bilmiyorum ve bir şey olması durumunda sorumluluk kabul etmiyorum.

Not: Eklenti dediğime bakmayın tema gibi.

Saçma sapan şeyler eklemişler beğenmedim. Kullanılmıyor bile. Nasıl kullanacağımızı öğretse iyi olacak. Ama gereksiz olduğu için gizledim direkt rahatsız edici.

Kullanıcılar tarafından yapılan temalar, sesler, efektler gibi şeyleri içeriyor. Kullanıcıların pek fazla kurcalamadığını fark edince böyle bir özellik getirmişler. Bu açıdan bakınca iyi olmuş. @hyless.exe

İndirdiğiniz paketlerin içerisinde tüm hepsi olmayabiliyor. Hepsini indirip, indirdikten sonra hoşunuza gidenleri etkinleştirebilirsiniz. NFS oyunları gibi olmuş biraz. Hazırlanmış tema paketini yükle. Burada tek övebileceğim en basit kullanıcının bile kurcalaması için ayrı arayüzde sunmaları. Yine de çoğu kullanıcı bu özelliği kurcalamayacaktır.

Ama ben tarayıcı akıcılığını bozan arayüz seçeneklerini sevmiyorum. Bu yüzden varsayılan Opera'yı öneriyorum.

Eski bir Opera GX kullanıcısı olarak beğenmedim gereksiz (şu an baktım çok kötü bir de nasıl kullanacağız gereksiz.)

Bunu deneyeceğim hoşuma gitmezse silerim bir özellik daha gelmiş shader diye peki o nedir?

İnternet sitelerine görsel efektler ekliyormuş. YouTube'un sinematik ışıklandırması gibi olabilir. Seçtiğin temanın rengini sitenin arka planına yansıtıyor falan olabilir. Test etmek istiyorsan Opera GX Boy tüm seçenekleri sunuyor. Kabaca performansı katledebilirim diyor. @hyless.exe

Bu arada Opera GX'in varsayılan ve bu yeni özelliği ile sunduğu temalar tamamen göz yoruyor.

Opera böyle boş özellikler yerine Chrome, Edge, Brave ve yakında Firefox'a da eklenecek olan sayfa çeviri özelliği için adımlar atmalı. Ya da burada Google, Microsoft'un hizmetlerinden birinin altına girip tarayıcısına eklemeli. Aynı şekilde tarayıcı eşitleme sistemi, Opera hesap sistemi, sitesinin karmaşıklığını daha basit yapması gerekiyor. Bu iki sorunu bence Opera'nın hızlılıkla çözmesi gerekiyor.

Güzel ama kullanmam yani gereksiz bir şey bence normal devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…