Opera GX yer imlerinde simge gözükmüyor

MRBUGRAS

Centipat
Yer
Edremit Balıkesir Türkiye
Daha fazla  
simge.PNG

SS'de görüldüğü gibi üste yer imlerindeki "YouTube" ve "Twitch" imlerinin simgeleri görünmüyor. Aşağıdaki site kısayollarında gözüküyor. Sizce sorunun nedeni nedir? Çözümü nasıldır? Kaldırıp tekrar denedim olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 837305

SS'de görüldüğü gibi üste yer imlerindeki "youtube" ve "twitch" imlerinin simgeleri görünmüyor. Aşağıdaki site kısayollarında gözüküyor. Sizce sorunun nedeni nedir? Çözümü nasıldır? Kaldırıp tekrar denedim olmadı.

Bir kez üzerine tıklayın site yüklensin sonra gelecek onlar.

Eki Görüntüle 837305

SS'de görüldüğü gibi üste yer imlerindeki "YouTube" ve "Twitch" imlerinin simgeleri görünmüyor. Aşağıdaki site kısayollarında gözüküyor. Sizce sorunun nedeni nedir? Çözümü nasıldır? Kaldırıp tekrar denedim olmadı.

Klasik olacak ama kaldırıp yüklemeyi denedin mi?
Sağ tık yapıp düzenle kısmının SS atar mısın?

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var. Çözebilmiş değilim. Çözdüysen çözümünü atar mısın?
Maalesef hala çözemedim.
Aynı sorun bende de var. Çözebilmiş değilim. Çözdüysen çözümünü atar mısı

Aynı sorun bende de var. Çözebilmiş değilim. Çözdüysen çözümünü atar mısın?
Kankam şuan deneme yolyula çözdüm. Sağ tıkla düzenle de sonra adresin başındaki https:// yazısını sil www ile başlasın kaydet de 1 kere tıkla düzelicek.

arkadaşlar sağ tıkladiğiniz da yer imlerinde göster bir de hızlı erişim var yer erimlerinde tıkladığınız da sağda bir kutucuk gelecek oradan simgeleri otomatik olarak gösteriyor oradan seçebilirsiniz. Ben böyle çözdum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı