TR4YLER Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 934 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #11 Aslında en mantıklısı Edge kullanmak kendini çok geliştirdi. Bende gx kullanıyorum. Her şeyim gx te kayıtlı olduğu içinde kolay kolay bırakamıyorum.
Aslında en mantıklısı Edge kullanmak kendini çok geliştirdi. Bende gx kullanıyorum. Her şeyim gx te kayıtlı olduğu içinde kolay kolay bırakamıyorum.
Mrshuf Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 143 Çözümler 1 15 Mart 2022 #13 @TR4YLER Ben de aynı şekilde uzun zamandır opera kullanıcısıyım her şeyim bunda.
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 15 Mart 2022 #14 Mrshuf dedi: @TR4YLER ben de aynı şekilde uzun zamandır Opera kullanıcısıyım her şeyim bunda. Genişletmek için tıkla... Kolay bir şekilde bütün tarayıcı bilgilerini taşıyabilirsiniz ama siz bilirsiniz. Bilgilerinizi kendi isteğinizle veriyorsunuz sonuçta.
Mrshuf dedi: @TR4YLER ben de aynı şekilde uzun zamandır Opera kullanıcısıyım her şeyim bunda. Genişletmek için tıkla... Kolay bir şekilde bütün tarayıcı bilgilerini taşıyabilirsiniz ama siz bilirsiniz. Bilgilerinizi kendi isteğinizle veriyorsunuz sonuçta.
TR4YLER Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 934 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #15 Gx in en güzel yanı çok fazla sekme içinde bile düzenli olabiliyorsun. 4-5 tane bağlam oluşturdum. Toplamda 43 sekme açık tarayıcımda ve bunlar 2 GB RAM harcıyor bence ideal.
Gx in en güzel yanı çok fazla sekme içinde bile düzenli olabiliyorsun. 4-5 tane bağlam oluşturdum. Toplamda 43 sekme açık tarayıcımda ve bunlar 2 GB RAM harcıyor bence ideal.