A aygunsn Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #1 Nasıl yapılır? Çözümü yok mu?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 15 Şubat 2022 #2 Bunu deneyebilirsin:Text to Voice Olmazsa direkt mikrofon araması var diye hatırlıyorum, Opera içinden Google yazıp gidin çıkıyor.
Bunu deneyebilirsin:Text to Voice Olmazsa direkt mikrofon araması var diye hatırlıyorum, Opera içinden Google yazıp gidin çıkıyor.
R ROBINSONNN Hectopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 2 18 Ekim 2022 #3 Silinen üye dedi: Bunu deneyebilirsin:Text to Voice Olmazsa direkt mikrofon araması var diye hatırlıyorum, Opera içinden Google yazıp gidin çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Text to Voice ADI ÜSTÜNDE TEXT SESLENDİRMEK İÇİN aygunsn dedi: Nasıl yapılır? Çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... YOK MAALESEF
Silinen üye dedi: Bunu deneyebilirsin:Text to Voice Olmazsa direkt mikrofon araması var diye hatırlıyorum, Opera içinden Google yazıp gidin çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Text to Voice ADI ÜSTÜNDE TEXT SESLENDİRMEK İÇİN aygunsn dedi: Nasıl yapılır? Çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... YOK MAALESEF