X xymnshn Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 25 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar Opera GX'de sıkıntılar olduğunu duydum ve bende bana göre şu anlık en iyi tarayıcı olan Brave'e geçmek istiyorum. Bütün verilerimi nasıl Brave'e aktarıp geçebilirim acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2022
Arkadaşlar Opera GX'de sıkıntılar olduğunu duydum ve bende bana göre şu anlık en iyi tarayıcı olan Brave'e geçmek istiyorum. Bütün verilerimi nasıl Brave'e aktarıp geçebilirim acaba?
LupenBruno Kilopat Katılım 21 Aralık 2016 Mesajlar 29 Yer İstanbul 25 Haziran 2022 #2 Ayarlar kısmına CTRL+F yapıp içe aktar yazarsanız ilgili ayarı görüp Opera GX seçip aktarabilirsiniz.
Ayarlar kısmına CTRL+F yapıp içe aktar yazarsanız ilgili ayarı görüp Opera GX seçip aktarabilirsiniz.
X xymnshn Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 25 Haziran 2022 #3 LupenBruno dedi: Ayarlar kısmına CTRL+F yapıp içe aktar yazarsanız ilgili ayarı görüp Opera GX seçip aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Umarım Opera'dan çok RAM harcamaz teşekkür ederim.
LupenBruno dedi: Ayarlar kısmına CTRL+F yapıp içe aktar yazarsanız ilgili ayarı görüp Opera GX seçip aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Umarım Opera'dan çok RAM harcamaz teşekkür ederim.