Opera GX’e yeni Razer Chroma Efektleri Eklendi

Opera GX, Opera'nın modlanmış hali. Opera ve Opera GX arasındaki tek fark özelleştirme imkanı ve CPU sınırlandırma gibi özellikler.

Evet ama Opera'da sorun yok iken GX'te çok sorun vardı (benim kullandığım zamanlar). İnsanların görüşlerine saygılı olmayı, ve yorumları daha detaylı okumanı tavsiye ederim hocam. Milleti azarlamakla bitmez bu iş.
 
Evet ama Opera'da sorun yok iken GX te çok sorun vardı (benim kullandığım zamanlar). İnsanların görüşleri saygılı olmayı, ve yorumları daha detaylı okumanı tavsiye ederim hocam. Milleti azarlamakla bitmez bu iş.
Siz bir görüş bildirseydiniz saygı duyardım. Araştırmadan yapılan yorum görüş değildir. Tatsızlık çıkarmanın bir anlamı yok, iyi akşamlar dilerim.
 
Ne gibi sorunlar hocam 6-7ay boyunca kullandım hiç bir sorun yaşamadım.
Youtube'da reklamlarda beyaz ekran çıkması, reklamı atla demeden geçmemesi. Twitch'te yayında donma, video oynatılamadı hatası vs. VPN'i de çok yavaştı zaten onun yerine 1.1.1.1 (Cloudflare) VPN indirip Edge'e geçtim. Ad Block olarak da uBlock Origin kurdum mis gibi oldu.
 
YouTube'da reklamlarda beyaz ekran çıkması, reklamı atla demeden geçmemesi. Twitch'te yayında donma, video oynatılamadı hatası vs. VPN'i de çok yavaştı zaten onun yerine 1.1.1.1 (cloudflare) VPN indirip Edge'e geçtim. Ad block olarak da uBlock Origin kurdum mis gibi oldu.

Dediğiniz hiçbir hatayı yaşamadım hocam ben çok şanslıyım herhalde.
 
Opera'yı takribi 10 yıldır ana tarayıcım olarak kullanırım. Opera'yı kullanmaya başladığımdan beri, diğer tüm tarayıcılar bana fazla hantal geliyor. Kendi tecrübelerime dayanarak şahsi fikrimi belirtmem gerekirse, bence Opera, en pratik ve en akıcı tarayıcı. Opera GX'se ise bir türlü ısınamadım, pc de oda kurulu fakat kullanmıyorum. Standart Opera kadar akıcı gelmiyor bana, yanılıyor da olabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı