Opera GX'te bir şey yüklerken çökmesi

MetinKwnks

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle iyi geceler. Bu sabahtan beridir yaşadığım bir sorunu anlatacağım. Opera GX'ten herhangi bir dosya yüklerken birkaç dakika sonra anlamadığım bir şekilde crash veriyor ve ekrana SS'te gözüken "bilgi kaybını önlemek için programları kapat" uyarısı geliyor. 8 GB 1333MHz RAM var, bellek neden azalır anlamadım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

resim_2021-04-07_002554.png

Öncelikle iyi geceler. Bu sabahtan beridir yaşadığım bir sorunu anlatacağım. Opera GX'ten herhangi bir dosya yüklerken birkaç dakika sonra anlamadığım bir şekilde crash veriyor ve ekrana SS'te gözüken "bilgi kaybını önlemek için programları kapat" uyarısı geliyor. 8 GB 1333MHz RAM var, bellek neden azalır anlamadım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

resim_2021-04-07_002554.png
Opera GX'in özelliği olan CPU ve RAM limiter kullanarak sorunu ortadan kaldırabildim.
Dosyayı indirirken sınırlayıcıları açıyorum ve yavaş inmesi dışında herhangi bir sıkıntı olmuyor. Ancak bu geçici bir çözüm gibi gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı