Uzun süredir Opera GX kullanıyorum gayet de memnunum fakat son zamanlarda herhangi bir şey yaparken rastgele video sesleri açılmaya başladı. Bir Twitch yayını izlerken, başka bir YouTube videosu izlerken ya da herhangi bir sitede bir şey okurken fark etmeksizin, başka bir sekmede YouTube açık olmasa bile birden bir video sesi açılıyor arkadan. Yeni bir sekmeyle video açılmıyor ya da herhangi bir video da oynatılmıyor sadece o anda açık olan sekmelerden birinde ya da daha fazlasında bir ses oynatılmaya başlıyor ses o sekmeden geliyor olarak gözüküyor. Bir şey yapmadan beklersem birkaç saniye sonra ses kesiliyor fakat düzeltmek için başka bir sekmeye geçip önceki sekmeye geri dönmem gerekiyor. Başlarda sadece bir video sesi açılıyordu fakat şimdi aynı anda ya da arka arkaya farklı video sesleri açılmaya başladı. Üstüne üstlük bir şeyler yazarken WhatsApp webde olsun ya da başka bir yerde, yazı yazamamaya başlıyorum ve ses açılıyor sebebini bulamadım, araştırdım herhangi bir çözüm de bulamadım ama gecenin köründe bir şey yaparken bir anda aynı anda nereden geldiği belli olmayan evrim ağacı ve tepkikolik videosu seslerini duymaktan sıkıldım. Edit: Sadece YouTube videosu sesleri için geçerli herhangi bir dizi sitesinden veya Twitch ve benzeri herhangi bir video içerikli sitenin videolarının seslerinin açıldığını duymadım.