Opera kullanıyor musunuz?

Hockenheim

Hectopat
Opera bana genel anlamda çok dolu görünüşü kötü ve genel anlamda kötü bir tarayıcı olarak geliyor diğer tarayıcılar varken neden Opera tercih edilmeli? Diğer tarayıcılar Opera'dan çok daha iyi değil mi? Opera hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Kullanmıyorum. PC'de Microsoft Edge telefonda Google Chrome.

Cok daha iyi diyemeyiz ama belli alışılmışlıklar söz konusu o yüzden alışamamışssındır.

Opera'da VPN gibi özellikler vardı ücretli oldu, ve üzerinde çok fazla reklam yapılıyor.

Ayrıca diğer tarayıcılara göre kullanması daha zor.

Opera’yı daha önce kullandım ancak Chrome’a göre daha yavaş geldiği için çoğu zaman tüm ürünlerde Chrome kullanıyorum.

Telefonda Brave bilgisayarda Microsoft Edge kullanıyorum. İkisinden de çok memnunum özellikle Edge'den. İkisinin de arayüzü sade ve bana daha güzel geliyor. Telefonumda şu an Opera GX de mevcut fakat kullanırken daralma geliyor gibi oluyor. Aynısı Opera GX'in PC sürümü için de geçerli. Sade olsun güzel olsun taraftarıyım. (normal Opera kullanmadım)

Özellikle şu "oyuncular" için tasarlanan Opera daha çok canımı sıkıyor, görünüm açısından iyi ama performans kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…