Opera kullanmak için neden

hakan.klcarslan

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
1-CPU ve RAM kullanımını limitleyebilme.
2- Kişiselleştirme özellikleri.
3- Bedava VPN.
çok işe yarıyor
4-Bedava AdBlock.
5-GX Corner ile anlık bedava oyunları ve oyun haberlerini takip etme.
6-Network limiter.

Şu ana kadar karşılaştığım tek kötü yanı bazen sitelere giremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
3- Bedava VPN.
çok işe yarıyor
4-Bedava AdBlock.
6-Network limiter.

Sitelere girememenin tarayıcı ile alakası yok, o kadar fazla artısı var ki eklemeyi unutmuşsun, ekran alıntısı aracı ile istediğin yerdeki küçücük bir bölümü bile kopyalayabiliyorsun veya kaydedebiliyorsun. kopyalama o kadar güzel ki... o anlık kullanılacaksa boşuna kaydetmekle uğraşılmıyor.
Desktop Screenshot 2020.08.27 - 08.12.12.94.png

Ballandıra ballandıra anlattıkları özellik kendi kendini yok edince kullanmayı bırakmıştım. Limiter kısmı tamamen tarayıcıdan kaybolmuştu. Eğer hala bu sorun yok ise geçmeyi düşünebilirim.

Ballandıra ballandıra anlattıkları özellik kendi kendini yok edince kullanmayı bırakmıştım. Limiter kısmı tamamen tarayıcıdan kaybolmuştu. Eğer hala bu sorun yok ise geçmeyi düşünebilirim.
Tüketim sınırlandırmayı diyorsanız OperaGX'de var diye biliyorum. Klasik Opera'da yok.

1- CPU ve RAM kullanımını limitleyebilme.
Eğer düşük özellikleri bulunan bir cihazınız varsa bu özellik işe yarar. Aksi takdirde tarayıcının çalışma sürecindeki limiti ile oynarsanız, tarayıcının çöküşü ile karşılaşabilirsiniz.
Sadece temasını ve duvar kağıdını değiştirebiliyorsunuz. Bu iki özelliğe de kişiselleştirme özellikleri demeniz çok şaşırtıcı. Demek ki hiç başka tarayıcıları denememişsiniz. Bahsettiğiniz şeyi Vivaldi ve Mozilla Firefox da yapabiliyor. Hatta daha çok kişiselleştirebileceğiniz bir tarayıcı istiyorsanız, Vivaldi kullanabilirsiniz.
Kendi içerisinde sunduğu en tehlikeli özellik olabilir. Gizlilik adına hiç iyi şeyler sunmuyor. Aşağıdaki konuyu baştan sona okuyabilirsiniz.
4- Bedava AdBlock.
Kimse bu özelliği parayla satmıyor. Alt tarafı eklenti mağazalarına girip, reklam engelleyici uzantısı ekleyeceksiniz. Sırf siz kurmadan tarayıcı içerisinde gelmesine ne kadar da seviniyorsunuz.
5- GX Corner ile anlık bedava oyunları ve oyun haberlerini takip etme.
Reddit ve Metacritic sayfalarını takip edebilirsin.
6- Network limiter.
Birinci maddedeki seçenekler yine burada da geçerli. İnternet bağlantınızda sorun oluşabilir.
Şu ana kadar karşılaştığım tek kötü yanı, bazen sitelere giremiyorum.
Hiç dert etmiyor musunuz bu durumu?
...ekran alıntısı aracı ile istediğin yerdeki küçücük bir bölümü bile kopyalayabiliyorsun veya kaydedebiliyorsun.
Mozilla Firefox içerisinde de varsayılan olarak geliyor. Ayrıca diğer tarayıcıların eklenti mağazalarından da ekleyebiliyorsunuz. İlla varsayılan olarak bu özelliğin gelmesini mi seviyorsunuz?

@unnamedington

Pardon yanlışlıkla yazmıştım

2-Saydıklarınızdan daha fazla kişiselleştirme seçeneği var.

3-Bedava bir VPN'den zaten çok bir şey beklemez kimse Vevo'ya girmek için veya yurt dışı para birimiyle bir şey satın almak için kullanıyorum

4-Bedava AdBlock'ların hiçbir faydasını görmedim Opera hariç.

5-Gx corner kısayol gibi ayrıca Reddit'te sadece haber paylaşılmıyor.

6-Onu hiç kullanmadığım için hakkında bir şey diyemeyeceğim.

7-Eskiden yaşıyordum bu aralar neredeyse hiç yaşamıyorum sanırım düzelttiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
3- Bedava VPN.
çok işe yarıyor
4-Bedava AdBlock.
6-Network limiter.

Cpu ve Ram kullanımını nereden limitleyebiliyoruz ? Tarif eder misiniz?

Pardon yanlışlıkla yazmıştım

2-Saydıklarınızdan daha fazla kişiselleştirme seçeneği var.

3-Bedava bir VPN'den zaten çok bir şey beklemez kimse Vevo'ya girmek için veya yurt dışı para birimiyle bir şey satın almak için kullanıyorum

4-Bedava AdBlock'ların hiçbir faydasını görmedim Opera hariç.

5-Gx corner kısayol gibi ayrıca Reddit'te sadece haber paylaşılmıyor.

6-Onu hiç kullanmadığım için hakkında bir şey diyemeyeceğim.

7-Eskiden yaşıyordum bu aralar neredeyse hiç yaşamıyorum sanırım düzelttiler.
AdGuard daha çok etkili ve bedava.

2- Saydıklarınızdan daha fazla kişiselleştirme seçeneği var.
Hangileri olduğunu da açıklayabilirsiniz. İçerisinde çok fazla kişiselleştirme seçeneği bulunmuyor.
3- Bedava bir VPN'den zaten çok bir şey beklemez kimse. Vevo'ya girmek için veya yurt dışı para birimiyle bir şey satın almak için kullanıyorum.
ProtonVPN'e bakabilirsiniz.
4- Bedava AdBlock'ların hiçbir faydasını görmedim. Opera hariç.
Eminim ki uBlock Origin veya Nano Adblocker kullanmamışsınızdır. Opera'nın reklam engelleyicisi YouTube içerisinde yetersiz kalıyor. Hatta kendi forumlarındaki moderatörler bile bu durumu pek çözemiyorlar gibi.
5- GX corner kısayol gibi. Ayrıca Reddit'te sadece haber paylaşılmıyor.
Opera GX'i daha önceden denedim zaten. İçerisindeki tüm özellikleri biliyorum. Haber kaynaklarından topladığı bilgileri önünüze getiriyor. Sırf bu özellik için kullanılmasına pek sıcak bakmıyorum. Reddit, sosyal medya ağı olduğu için her şey paylaşılıyor.

Hangileri olduğunu da açıklayabilirsiniz. İçerisinde çok fazla kişiselleştirme seçeneği bulunmuyor.

Protonvpn'e bakabilirsiniz.

Eminim ki uBlock Origin veya nano adblocker kullanmamışsınızdır. Opera'nın reklam engelleyicisi YouTube içerisinde yetersiz kalıyor. Hatta kendi forumlarındaki moderatörler bile bu durumu pek çözemiyorlar gibi.

Opera GX'i daha önceden denedim zaten. İçerisindeki tüm özellikleri biliyorum. Haber kaynaklarından topladığı bilgileri önünüze getiriyor. Sırf bu özellik için kullanılmasına pek sıcak bakmıyorum. Reddit, sosyal medya ağı olduğu için her şey paylaşılıyor.

Binbir türlü siteye bakmanıza gerek yok haber bulmak için Opera'da.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı