Opera-Maçkolik açılışta ses hep açık

• Konuyu başlatan waybe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.217

waybe

Decapat
Daha fazla  
Opera'dan arşiv maçkolik'e giriyorum. Ses açık kısmını ses kapalı yapıyorum, eskiden sürekli bu şekilde kalıyordu şimdi her maçkoliği açışta ses açık oluyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Belirttiğiniz adrese Opera ile girdim. Site kendisi videoları sessiz olarak başlatıyor.

Screenshot_3.png

Site izinlerini sıfırlayıp test edin. Eğer halen ses geliyorsa ''Site ayarları'' kısmından üçüncü görselde gösterdiğim ayarları yapın. Bunu sitenin alan adı değişince de yapın.

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

Screenshot_6.png

Eğer bu yöntemler olmuyorsa sitenin verilerini temizlemeyi deneyebilirsin.

Belirttiğiniz adrese Opera ile girdim. Site kendisi videoları sessiz olarak başlatıyor.

Eki Görüntüle 1628376

Site izinlerini sıfırlayıp test edin. Eğer halen ses geliyorsa ''Site ayarları'' kısmından üçüncü görselde gösterdiğim ayarları yapın. Bunu sitenin alan adı değişince de yapın.

Eki Görüntüle 1628373

Eki Görüntüle 1628372

Eki Görüntüle 1628377

Hocam çok teşekkürler, aslında şu kısım sürekli ses açık kısmına dönüyor ama dediğiniz gibi sessiz yaptım bir deneyeceğim.

Eki Görüntüle 1628376

Eki Görüntüle 1628373

Eki Görüntüle 1628372

Eki Görüntüle 1628377

Düzeldi hocam ses gelmiyor. Çok teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    11,1 KB · Görüntüleme: 39

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı