Undomiel Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 41 Yer Mandos'un Salonları Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar Opera tarayıcı kullanıyorum. Kenar çubuğundaki Instagram logosuna tıklayıp Instagram'a girdiğim zaman DM kısmı gözükmüyor. Bunu nasıl çözebilirim? Silip baştan yükledim ve Opera'nın en son sürmünü kullanıyorum. Bunun nedeni nedir?
Arkadaşlar Opera tarayıcı kullanıyorum. Kenar çubuğundaki Instagram logosuna tıklayıp Instagram'a girdiğim zaman DM kısmı gözükmüyor. Bunu nasıl çözebilirim? Silip baştan yükledim ve Opera'nın en son sürmünü kullanıyorum. Bunun nedeni nedir?
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.833 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2020 #2 PC'de DM atılmıyor diye biliyorum.
Y Yusuf NUR Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 110 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2020 #3 Opera GX corner kullanıyorum. Ben de var eskiden normal Opera kullanırken bende de yoktu GX Corner'a geçmenizi öneririm
Opera GX corner kullanıyorum. Ben de var eskiden normal Opera kullanırken bende de yoktu GX Corner'a geçmenizi öneririm
Undomiel Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 41 Yer Mandos'un Salonları Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2020 #4 Captan_ dedi: PC'de DM atılmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Opera'dan atılıyor. Başka bir hesaba girdiğimde sıkıntı yok ama asıl hesabıma girdiğim zaman DM menüsü gelmiyor.
Captan_ dedi: PC'de DM atılmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Opera'dan atılıyor. Başka bir hesaba girdiğimde sıkıntı yok ama asıl hesabıma girdiğim zaman DM menüsü gelmiyor.
halibertas Femtopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5 10 Ağustos 2020 #5 Uygulama haricinde dm atamazsınız. Undomiel dedi: Hocam Opera'dan atılıyor. Başka bir hesaba girdiğimde sıkıntı yok ama asıl hesabıma girdiğim zaman DM menüsü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... İlk defa duyuyorum o zaman bilmiyorum
Uygulama haricinde dm atamazsınız. Undomiel dedi: Hocam Opera'dan atılıyor. Başka bir hesaba girdiğimde sıkıntı yok ama asıl hesabıma girdiğim zaman DM menüsü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... İlk defa duyuyorum o zaman bilmiyorum
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.031 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 10 Ağustos 2020 #6 Bende de story basınca profile atıyor ama DM çalışıyor. Instagram çok sıkıntılı bir platforma dönüştü...
Bende de story basınca profile atıyor ama DM çalışıyor. Instagram çok sıkıntılı bir platforma dönüştü...
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Ağustos 2020 #7 Captan_ dedi: PC'de DM atılmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Normalde atılıyor galiba.
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.727 Çözümler 28 Yer Sancaktepe, İstanbul 10 Ağustos 2020 #8 Normal Opera kullanıyorum. Bir sorun yok. Yalnızca DM sayısı 5 ise 6 gösteriyor.
E efe.varoll Decapat Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 542 Çözümler 2 10 Ağustos 2020 #9 Chrome ve opera gx'te var. Normal operadan gx'e geçmeniz yeterli ve iyi de olur.