Opera tarayıcı reklam engelleyici çalışmıyor

sangarius

Hectopat
Katılım
27 Mayıs 2020
Mesajlar
219
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
E/E Software Engineer
Opera kullanırım uzun zamandır gerek VPN gerek reklam engelleyici. Fakat son 4-5 gündür YouTube reklamlarını engellemiyor. Nasıl çözerim bu sorunu?
 
Youtube'da reklam görmüyorum fakat videoların başında beyaz bir ekran görüyorum ve reklamı atla seçeneği hemen geliyor. O da pek bir sıkıntı yaratmıyor açıkçası.
Eskiden o da yoktu yeni gelmeye başladı ki video ortalarında chrome kullanırken geçilmeyen reklamlar gelirken opera da bunu hiç görmedim.
@Lostt, izlemiş olduğun videolarda konu sahibinin gördüğü reklamları görmemiş olma ihtimalin olabilir. Çünkü Opera'nın reklam engelleme filtresi başarılı değildir. Çoğu kişi bunun hakkında konu açıyor. Konulara göz atmanı öneririm.
Ben başarılı buluyorum Opera gx kullanmaya başladığımdan beri telefondan video izlemeyi bıraktım.
 
@Lostt, şu anda sende kusursuz çalıması başarılı olduğunun kanıtı değildir. Kendi forumlarında bile çoğu zaman başarısız olduğunu gösteriyor. Bu kadar kişinin bunu yaşaması normal değildir. Tüm kullanıcıların göndermiş olduğu yorumlara bakabilirsin.
Moderatör reklam görmediğini belirtiyor (başka bir eklenti öneremeyeceğine göre ve Opera'nın eklentisinin bu tarz bir şey yapamayacağına inandığı için) ve kullanıcı bu sefer videoda beyaz ekran problemi ile karşılaşıyor.
 

Geri
Yukarı