Sadece VPN açtığınız tarayıcı üzerinden herhangi bir internet koruması beklemeyin. Bilgisayarınız normal olarak korunuyor olacak. Zararlı bildiğiniz sitelere VPN açıkken girmenizi önermem.
Aslında buna gerek yok. Sadece Opera Browser'a izin verseniz yeterli. Opera VPN için SurfEasy sunucularını bırakıp kendi sunucularına geçtikten sonra çok yavaşladı. Hız konusunda pek bir şey beklemeyin.
@NookumPie; ben de Chrome üzendi VPN kullanıyorum. Bu yeni Windows güncellemesinden sonra o da çalışamaz oldu. Zaten yeni güncellemede ağ ayarları da değişti.
@excess Aynı kapıya geliyor zaten fark yok. Bu da farklı bir yöntem.
@SideWinder Maalesef bir bilgim yok, sanki bana kaynaktan engellenmiş gibi geliyor. Vikipedia engeli gibi.
Opera VPN şu anda açık, kullanılabiliyor, tavsiye ederim.
Aslında bende onu anlatmaya çalışıyorum. İkisi'de çözüm yöntemi. Ama tam olarak aynı kapıya gelmiyor. Sizin gösterdiğiniz yöntem ile aşağıda ki özellikler kısıtlanır. Ama benim gösterdiğim yöntem ile sadece Opera Browser'a "Kriptolu trafiği tarama" yetkisini verirsiniz. Yani alışveriş yapacağınız zaman, o ayarı değiştirmeden Opera Browser dışında başka bir tarayıcıyı Kaspersky'nin bütün özellikleriyle kullanabilirsiniz.