O Ozzcan Decapat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 278 4 Ocak 2021 #91 forzamontial dedi: Opera en iyisi. Az ram kullanıyor. Ve daha hızlı. Genişletmek için tıkla... Bende opera kullanıyorum ama bilgi çalıyor diyorlar. İçime bi şüphe düştü.
forzamontial dedi: Opera en iyisi. Az ram kullanıyor. Ve daha hızlı. Genişletmek için tıkla... Bende opera kullanıyorum ama bilgi çalıyor diyorlar. İçime bi şüphe düştü.
Tahaboi Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #92 Sir Nuvero dedi: Yani bence de öyle ama arkadaşlar değil falan diyor şahsen ben memnunum. Genişletmek için tıkla... Opera kullanıcı bilgilerini satıyor.Çok güvenli değil.
Sir Nuvero dedi: Yani bence de öyle ama arkadaşlar değil falan diyor şahsen ben memnunum. Genişletmek için tıkla... Opera kullanıcı bilgilerini satıyor.Çok güvenli değil.
Waithy Decapat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 82 4 Ocak 2021 #93 Windows 10 için benim görüşümce en iyisi Edge, Opera ve chorme değil.
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #94 Tahaboi dedi: Opera kullanıcı bilgilerini satıyor. Çok güvenli değil. Genişletmek için tıkla... Ya güvenli değil falan diyorsunuz da benim yerim belli yurdum belli benden ne çalabilir ki yani internetden alışverişte yapmıyorum zaten.
Tahaboi dedi: Opera kullanıcı bilgilerini satıyor. Çok güvenli değil. Genişletmek için tıkla... Ya güvenli değil falan diyorsunuz da benim yerim belli yurdum belli benden ne çalabilir ki yani internetden alışverişte yapmıyorum zaten.
X Xur Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #95 sucuklu baklava dedi: Evet daha demin bir arkadaş Opera indir dedim ben de indirdim. Daha kullanmaya başlamadım, sizce başlamalı mıyım ve özellikleri nedir? Genişletmek için tıkla... opera gx ama
sucuklu baklava dedi: Evet daha demin bir arkadaş Opera indir dedim ben de indirdim. Daha kullanmaya başlamadım, sizce başlamalı mıyım ve özellikleri nedir? Genişletmek için tıkla... opera gx ama
forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #96 Ozzcan dedi: Bende opera kullanıyorum ama bilgi çalıyor diyorlar. İçime bi şüphe düştü. Genişletmek için tıkla... Ben Chrome'un yavaşlığından geçtim.
Ozzcan dedi: Bende opera kullanıyorum ama bilgi çalıyor diyorlar. İçime bi şüphe düştü. Genişletmek için tıkla... Ben Chrome'un yavaşlığından geçtim.
787 DREAMLINER Femtopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 71 4 Ocak 2021 #97 @forzamontial ciddi misiniz?
Tahaboi Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #98 Sir Nuvero dedi: Ya güvenli değil falan diyorsunuz da benim yerim belli yurdum belli benden ne çalabilir ki yani internetden alışverişte yapmıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Konumunu , daha önceden ne izlediğini ve belki de düşünmek istemeyeceğin şeyleri de yayabilirler.
Sir Nuvero dedi: Ya güvenli değil falan diyorsunuz da benim yerim belli yurdum belli benden ne çalabilir ki yani internetden alışverişte yapmıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Konumunu , daha önceden ne izlediğini ve belki de düşünmek istemeyeceğin şeyleri de yayabilirler.
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #99 Tahaboi dedi: Konumunu, daha önceden ne izlediğini ve belki de düşünmek istemeyeceğin şeyleri de yayabilirler. Genişletmek için tıkla... Kamerayı da kapatıyorum hocam iş üstünde sıkıntı yok.
Tahaboi dedi: Konumunu, daha önceden ne izlediğini ve belki de düşünmek istemeyeceğin şeyleri de yayabilirler. Genişletmek için tıkla... Kamerayı da kapatıyorum hocam iş üstünde sıkıntı yok.
Tahaboi Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #100 Sir Nuvero dedi: Kamerayı da kapatıyorum hocam iş üstünde sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Kısa vadeyi düşünme. Uzun vadede iş imkanlarını da etkileyebilir. Yine de siz bilirsiniz. (Fesat anlamda değil bildiğin yani çalışma normal maaş aldığın.)
Sir Nuvero dedi: Kamerayı da kapatıyorum hocam iş üstünde sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Kısa vadeyi düşünme. Uzun vadede iş imkanlarını da etkileyebilir. Yine de siz bilirsiniz. (Fesat anlamda değil bildiğin yani çalışma normal maaş aldığın.)