Bende opera kullanıyorum ama bilgi çalıyor diyorlar. İçime bi şüphe düştü.Opera en iyisi. Az ram kullanıyor. Ve daha hızlı.
Bende opera kullanıyorum ama bilgi çalıyor diyorlar. İçime bi şüphe düştü.Opera en iyisi. Az ram kullanıyor. Ve daha hızlı.
Opera kullanıcı bilgilerini satıyor.Çok güvenli değil.Yani bence de öyle ama arkadaşlar değil falan diyor şahsen ben memnunum.
Opera kullanıcı bilgilerini satıyor. Çok güvenli değil.
opera gx amaEvet daha demin bir arkadaş Opera indir dedim ben de indirdim. Daha kullanmaya başlamadım, sizce başlamalı mıyım ve özellikleri nedir?
Ben Chrome'un yavaşlığından geçtim.Bende opera kullanıyorum ama bilgi çalıyor diyorlar. İçime bi şüphe düştü.
Konumunu , daha önceden ne izlediğini ve belki de düşünmek istemeyeceğin şeyleri de yayabilirler.Ya güvenli değil falan diyorsunuz da benim yerim belli yurdum belli benden ne çalabilir ki yani internetden alışverişte yapmıyorum zaten.
Konumunu, daha önceden ne izlediğini ve belki de düşünmek istemeyeceğin şeyleri de yayabilirler.
Kısa vadeyi düşünme. Uzun vadede iş imkanlarını da etkileyebilir. Yine de siz bilirsiniz. (Fesat anlamda değil bildiğin yani çalışma normal maaş aldığın.)Kamerayı da kapatıyorum hocam iş üstünde sıkıntı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.