Opera vs Chrome

Chrome diyeceğim bildiğimden değil başka doğru düzgün tarayıcı kullanmadım zaten ama olsun.

İkisi de yüklü ama Google kullanıyorum.

Vivaldi tabii ki. İkisi arasından Google Chrome ama. Vivaldi' den yazıyorum şu an çok daha hızlı UI olarak Chrome ve Vivaldi' den . O kadar tarayıcı kullandım tek Vivaldi' den memnun oldum. RAM kullanımı konusunda da büyük fark var.

Bilgisayarımda Vivaldi tabletimde Brave kullanıyorum. Tabletimi normalde kullanmam pek, hantal çalışıyor çünkü. Ama Brave kurduktan sonra rahatladım. Çok daha hızlı çalışıyor diğer tarayıcılara göre. Vivaldi de güzel. Tek sorunum Vivaldi'de video izlerken frame atlamaları gibi şeyler oluyor. Onun dışında ikisi de diğer kullandığım tarayıcılara göre çok hızlı.

Dostlar hangisi hoşunuza gidiyorsa onu kullanın. Her gün onlarca konu açılıyor tarayıcı kıyaslaması üzerine. O kadar üst düzey şunu kesinlikle kullanmalısın denilebilecek farklar yok tarayıcılar arasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…