Opera vs Chrome

Opera GX özellikleriyle daha iyi, Chrome daha hızlıdır ancak 1 saniyenin çok bir şey değiştireceğini düşünmüyorum. RAM limiter, CPU limiter, GX Cleaner, Network limiter gibi özellikler gerçekten çok güzel.

Opera çöp. Kullanışsız, yavaş, güvenli değil. Chrome bence en iyisi. Ama bence.
Opera GX özellikleriyle daha iyi, Chrome daha hızlıdır ancak 1 saniyenin çok bir şey değiştireceğini düşünmüyorum. RAM limiter, CPU limiter, GX Cleaner, Network limiter gibi özellikler gerçekten çok güzel.
O özellikler hiç bir işe yaramıyor. Gösteriş sadece.

Linux'da isen;

Windows'ta isen;

Mac'te isen Safari ile devam et. Chrome ve Opera mümkünse kullanma Mashiro adam :3

Chorme, Opera'da kullandım tek artısı VPN o zaten chormedede var bir yan çubuk başka artısı yok bir de güvenlik sorunları falan var.

Opera GX özellikleriyle daha iyi, Chrome daha hızlıdır ancak 1 saniyenin çok bir şey değiştireceğini düşünmüyorum. RAM limiter, CPU limiter, gx cleaner, network limiter gibi özellikler gerçekten çok güzel.

Şu a Opera GX kullanıyorum güzel özellikleri var ama artık Vivaldi kullanacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı