O özellikler hiç bir işe yaramıyor. Gösteriş sadece.Opera GX özellikleriyle daha iyi, Chrome daha hızlıdır ancak 1 saniyenin çok bir şey değiştireceğini düşünmüyorum. RAM limiter, CPU limiter, GX Cleaner, Network limiter gibi özellikler gerçekten çok güzel.
Opera daha çok yavaş açılır çünkü içerisinde barındırdığı eklentiler çok. Vivaldi geçmeni öneririm çünkü ağır değil ve hızlı.Google bende 1 DK açılıyor.
Vivaldi ve Edge varken mi?
Bug ile dolu olan Edge seçmek bana saçma geldi, hiç Vivaldi denemedim bir bakacağım şimdü.
Legacy Edge hakkında konuşuyorsunuz, yeni Chromium Edge'de böyle sorunlar yok.Bug ile dolu olan Edge seçmek bana saçma geldi,
Edge güncel mi?Bug ile dolu olan Edge seçmek bana saçma geldi, hiç Vivaldi denemedim bir bakacağım şimdü.
Opera GX özellikleriyle daha iyi, Chrome daha hızlıdır ancak 1 saniyenin çok bir şey değiştireceğini düşünmüyorum. RAM limiter, CPU limiter, gx cleaner, network limiter gibi özellikler gerçekten çok güzel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.