Opera'da Yotube Video Oynatılınca Yükleniyorda Kalması

Arkadaşlar Opera kullanıyorum; Youtube'a ilk girişimde sorun yok ama ne zaman video açsam, video değiştirsem veya herhangi bir kanala tıklasam Youtube yüklemeye başlıyor ve takılı kalıyor. Bu sorun sayfayı yenileyene kadar devam ediyor. Siz de böyle bir sorun yaşıyor musunuz?

Evet 2 saat öncesine kadar yaşıyordum. Tarayıcıyı kaldırıp yeniden kurdum ve sorun çözüldü. VPN Kullanıyorsanız o da sebeb oluyor bazen.

Aynı sorun bende de vardı. Opera'yı kaldırıp Chrome kurdum düzeldi. Sıkıntı Opera veya eklentileri ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Kaldırırken size verilerinizin silinip silinmemesi gibi bir seçenek veriyor, isterseniz verileriniz gitmez yani. Denetim masasından kaldırınız.

Mevzu yer işaretleriyse export edebilirsin Mystic.
Cidden her yerdesiniz, ne zaman sorunum olsa yardıma geliyorsunuz valla. Beni mi izliyorsunuz siz?
Opera'yı kaldırıp yeniden yükledim fakat sorunum hala devam ediyor. :/
Herhangi bir VPN kullanmamama rağmen Speedtest'de Amerika'da, Youtube'da ise GB ibaresi yer alıyor. Neredeyim ben şimdi?

Son düzenleme:
Çok afedersiniz dün cevap veremedim epey sonra şimdi yazıyorum. Bugün için dün sınava çalışıyordum ve tamamen aklım gitmiş. Kusura bakmayın. Ve ben de sizi gördüğümde seviniyorum, galiba Tecnopat'da bir tek sizi tanıyorum. [emoji846]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…